Μικτές για φίλημα!

Μικτές για φίλημα!

Μικτές για φίλημα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 568 ΦΟΡΕΣ

Οι Παίδες επιβλήθηκαν χθες της Σάμου με 2-1, ενώ οι Νέοι συνέτριψαν τον αντίπαλό τους με το εντυπωσιακό 6-0. Κόντρα στη Χίο ολοκληρώνουν σήμερα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Δωδεκανήσου τις υποχρεώσεις τους για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της

Με πλατιά χαμόγελα έκλεισε η χθεσινή μέρα για τους ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Δωδεκανήσου, καθώς οι μεν πρώτοι επιβλήθηκαν της Σάμου με 2-1, οι δε δεύτεροι των αντιπάλων τους με το επιβλητικό 6-0.

Οι Νέοι διατήρησαν το απόλυτό τους και η ολοκλήρωση του πρώτου τουρνουά της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ θα τους βρει στην κορυφή του ομίλου ό, τι και να κάνουν στο σημερινό ματς με τη Χίο (αρχίσει στις 12 το μεσημέρι), ενώ οι Παίδες ευνοήθηκαν από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων και παρά την ήττα τους από τις Κυκλάδες, αν νικήσουν σήμερα τους Χιώτες (παίζουν στις 10 το πρωί), θα βρεθούν και εκείνοι πρώτοι.

Τα σημερινά παιχνίδια είναι τα τελευταία που δίνουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Δωδεκανήσου στο ενωσιακό γήπεδο της Εύβοιας και το δρόμο της επιστροφής θα τον πάρουν αύριο στις 7 το απόγευμα.

Οι Παίδες
Την…κλασική τους εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Σιφωνιού. Ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, δημιουργικοί, όμως δυσκολεύτηκαν ξανά στην τελική προσπάθεια. Το αρνητικό είναι ότι για άλλο ένα παιχνίδι έχασαν σημαντικό αριθμό ευκαιριών, το θετικό ότι τις δημιούργησαν και επιπλέον, πως χθες κατάφεραν να «γυρίσουν» με ψυχραιμία ένα ματς που τους «στράβωσε».

Η μικτή Δωδεκανήσου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’, όταν ο Γεωργατζιάς εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που προκάλεσαν να αμυντικά λάθη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Οι Ζούνης και Καραμανώλης συνδυάστηκαν υπέροχα, ο δεύτερος βρήκε με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον Τζουανάκη κι εκείνος ισοφάρισε σε 1-1 με έξοχο πλασέ.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 52’, όταν μετά την επέλασή του, ο Αρίφης «έγραψε» με έξυπνο πλασέ το τελικό 2-1. Σημειώνεται, πως η μικτή Δωδεκανήσου ήταν άτυχη στο 56’ και στο 65’, όταν ισάριθμοι «κεραυνοί» του Τζουανάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούστηκαν από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λόγκας από την Εύβοια και βοηθοί του οι συντοπίτες του Λάμπρου και Χουλιάρας.

Οι συνθέσεις:
Δωδεκάνησα: Καλανδρώνης, Αρέτογλου, Νικολής, Κοντός, Χατζηδημητρίου, Μαγιόγλου (50’ Αντωνίου), Ζούνης, Αλαβέρας (85’ Φλάγκος), Καραμανώλης (62’ Λάντζιος), Αρίφης, Τζουανάκης.
Σάμος: Μαρμαράς (79’ Λαδάς), Ράπτης, Κουκουβρής, Ζορμπάς, Χατζηανδρέου, Δωράκης, Κουκουκτσής (59’ Δημητρίου), Τουλουκιώτης, Αμιρσόνης, Ρίζος (22’ λ.τ. Γεωργαντζιάς), Πλακίδας.

Οι Νέοι
Σαρωτική ήταν η μικτή ομάδα της Δωδεκανήσου. Το συγκρότημα του Θεόδωρου Θεοδώρου κέρδισε τον αγώνα κόντρα στη Σάμο με 6-0, πραγματοποιώντας άλλη μία χορταστική εμφάνιση.

Στο 18’ ο Κρεκούκιας εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Καλλιώρας έκανε με κεφαλιά το 1-0, στο 21’ ο Κρεκούκας βρήκε μετά από φοβερή ατομική προσπάθεια με διαγώνια μπαλιά τον Τριμάτη, που σημείωσε με πλασέ το 2-0, στο 44’ ο Κρεκούκας έγινε από δημιουργός σκόρερ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0 με θαυμάσιο διαγώνιο σουτ από μακριά, ενών στο 50’ ήρθε η σειρά του Φιλιππάκου να αξιοποιήσει την ασίστ του Γανωκάκη, κάνοντας με πλασέ το 4-0.

Στο 70’, ο «κεραυνός» του Τρέχα «καρφώθηκε» στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας της Σάμου (5-0) και στο 85’, η πορεία της μπάλας μετά τη σέντρα σουτ του Κρεκούκια από απόσταση σαράντα μέτρων ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να διαμορφωθεί το τελικό 6-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Λόγκα και Χουλιάρα.

Οι συνθέσεις:
Δωδεκάνησα: Λιβισιανός (51’ Κανάνης), Βισβύκης, Κόρλος, Δασκαλάκης, Καλλιώρας (46’ Αναστασιάδης), Λόλης, Κρεκούκιας, Κανάρης, Φιλιππάκου, Τριμάτης (55’ Τρέχας), Γανωτάκης.
Σάμος:
Σμυρινιωτάκης (71’ Μαρίνος), Πατατούκης (46’ Σαράκας), Σταφίνης (46’ Κασόγλου), Σαχίνογλου, Καριμάλης, Σιγανός Ε., Σιγανός Ι., Γαλιατσάτος, Αξιώτης, Βαγιανός, Κυριαζής.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!