Κατά μέτωπο επίθεση στον Γιώργο Χατζημάρκο για το αεροδρόμιο της Ρόδου

Κατά μέτωπο επίθεση στον Γιώργο Χατζημάρκο για το αεροδρόμιο της Ρόδου

Κατά μέτωπο επίθεση στον Γιώργο Χατζημάρκο για το αεροδρόμιο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 658 ΦΟΡΕΣ

Από τον σύλλογο των εργαζομένων στο «Διαγόρας»

Προσωπική επίθεση στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, αναφορικά με τη στάση του στο θέμα εκχώρησης σε ιδιώτες του αεροδρομίου της Ρόδου, εξαπέλυσε πριν λίγο ο σύλλογος εργαζομένων του αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας στο ΕΚΡ στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ Βασίλης Αλεβιζόπουλος, ο πρόεδρος των εργαζομένων του αεροδρομίου Φώτης Λουλουδάκης, έκανε λόγο για… νοοτροπία βολέματος λέγοντας ότι όταν ο κ. Χατζημάρκος ήταν επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου είχε ταχθεί εναντίον της παραχώρησης του αεροδρομίου ενώ λίγο καιρό αργότερα έχοντας πλέον άλλη θέση εξέφρασε τη στήριξή του στην ιδιωτικοποίησή του.

«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αντιφατικές συμπεριφορές και θέσεις μέσα σε μία σύντομη χρονικά περίοδο δηλαδή δεν μπορεί ένα σημαντικός παράγοντας λόγω της σημαντικής θέσης του ως ηγέτης της αντιπολίτευσης εντός του δημοτικού συμβουλίου να παίρνει δημόσια και ανοικτά θέση υπέρ της μη πώλησης του αεροδρομίου και λίγους μήνες αργότερα ως εκλεγμένος τοπικός άρχοντας με υψηλή θέση διοικητικής ευθύνης να λέει τα ακριβώς αντίθετα.

Επειδή ίσως τώρα δεν υπάρχει εκλογική μάχη; αυτό μου θυμίζει νοοτροπία βολέματος. Επειδή τώρα αποκτήσαμε τη θέση αλλάξαμε ιδέες; Αυτές τις νοοτροπίες θέλουμε να στηλιτεύσουμε. Δεν πιστεύουμε ότι οι Ροδίτες και οι Δωδεκανήσιοι αξίζουν μίας τέτοιας μεταχείρισης», δήλωσε ο κ. Λουλουδάκης ενώ και ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ κ. Αλεβιζόπουλος, τόνισε ότι η περιφέρεια μένει απαθής στο ξεπούλημα του αεροδρομίου τη στιγμή που σε όλη την άλλη Ελλάδα η τοπική αυτοδιοίκηση τάσσεται σύσσωμη κατά.

«Η στάση της περιφέρειας θα έλεγα ότι είναι περίεργη. Μάλλον δεν κατάλαβαν τι πάει να γίνει. Το ότι έμειναν τρεις επενδυτές δηλαδή οι εθνικοί μας εργολάβοι δείχνει ότι θέλουν να τους τα χαρίσουμε».

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου