Ο Βασίλης Υψηλάντης εκπροσώπησε τη ΝΔ στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταχυδρόμων

Ο Βασίλης Υψηλάντης εκπροσώπησε τη ΝΔ στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταχυδρόμων

Ο Βασίλης Υψηλάντης εκπροσώπησε τη ΝΔ στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταχυδρόμων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Κατά την παρέμβασή του επεσήμανε ότι παρά την οικονομική κρίση και την συρρίκνωση των ταχυδρομικών εργασιών, τα ΕΛΤΑ κρατήθηκαν σε ικανοποιητικό επίπεδο

Στην έναρξη των εργασιών του 33ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρόμων παρέστη ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης.

Ο κ. Υψηλάντης, κατά την παρέμβασή του επεσήμανε ότι παρά την οικονομική κρίση και την συρρίκνωση των ταχυδρομικών εργασιών, τα ΕΛΤΑ κρατήθηκαν σε ικανοποιητικό επίπεδο, ενώ στις ημέρες μας πρέπει να ακολουθηθούν νέοι μέθοδοι και ιδιαίτερα τεχνολογικοί για να αντιμετωπιστεί η καθοδική τάση των ταχυδρομικών εργασιών παγκοσμίως και στη χώρα μας.

Ευχόμενος καλή επιτυχία για τις εργασίες του συνεδρίου, που παρακολουθούν και ξένες αντιπροσωπείες, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και μέλη του Π.Ο.Σ.Τ. για την επιλογή της Ρόδου ως τόπου διεξαγωγής του συνεδρίου τους.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»