Ήταν μέχρι να σκοράρει η Ρόδος...

Ήταν μέχρι να σκοράρει η Ρόδος...

Ήταν μέχρι να σκοράρει η Ρόδος...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 303 ΦΟΡΕΣ

Το γκολ του Τσιούνη στο 25’ έλυσε το «γόρδιο δεσμό» για τους "πράσινους", οι οποίοι πάτησαν «γκάζι» και νίκησαν άνετα τον Αντίμαχο με 3-0

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ρόδος το χθεσινό της παιχνίδι με τον Αντίμαχο. Το τελικό 3-0 μεταφράζεται στην πέμπτη νίκη των «ελαφιών» σε ισάριθμους αγώνες, που σκέφτονται πλέον το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα ξεκίνησε το χθεσινό ματς με ξεκάθαρους επιθετικούς προσανατολισμούς, κυριάρχησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως δεν βρήκε εύκολα διαδρόμους προς την μεγάλη περιοχή, τόσο λόγω της καλής ανασταλτικής λειτουργίας του Αντίμαχου, όσο και της δικής της επιπολαιότητας.

Ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 25’ και τα πράγματα άρχισαν να απλοποιούνται, αφοί οι Κώοι αναγκάστηκαν να βγουν από το «καβούκι» τους και να κοιτάξουν μπροστά.

Ήταν μέχρι να σκοράρει

Το ερώτημα του ποιος θα ήταν ο νικητής απαντήθηκε ουσιαστικά στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν η Ρόδος πέτυχε το δεύτερό της τέρμα.

Ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε για τα καλά, με τα «ελάφια» να βρίσκουν χώρους, να πετυχαίνουν και τρίτο γκολ στο 60’ και να συνεχίζουν να επιτίθενται, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και να χάνοντας πλήθος ευκαιριών.

Τις δικές του καλές στιγμές είχε και ο Αντίμαχος, που κυνήγησε το γκολ της τιμής.

Φάσεις και Γκολ
13’ Ο Παυλίδης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Χατζηβαλσάμης έστρωσε με το στήθος για τον Καντιμοίρη Γ., όμως μετά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος με το αριστερό, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αντίμαχου.

18’ Ο Δήμας γέμισε από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι όπου οι Καντιμοίρης Γ. και Ανυφαντής πήδηξαν για την κεφαλιά μαζί με αμυντικούς, ο δεύτερος την έστειλε στα δίχτυα, όπως ο διαιτητής Πατσιόπουλος είδε επιθετικό φάουλ (δεν φάνηκε να υπάρχει) και δεν μέτρησε το τέρμα.

25’ Ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, στα καρέ του Μιχαλάκη προκλήθηκε σύγχυση, η μπάλα στρώθηκε στον Τσιούνη κι εκείνος δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί. Σούταρε από κοντά και έκανε το 1-0.

26’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αντίμαχο να ισοφαρίσει. Ο Μπεκιρλάρι βρέθηκε αμαρκάριστος σε θέση βολής μέσα στη μεγάλη περιοχή και με άριστο οπτικό πεδίο, όμως ο Ψωμιάδης άπλωσε ενστικτωδώς το χέρι του και απέκρουσε το σουτ σε κόρνερ.

Ήταν μέχρι να σκοράρει

30’ Κακό διώξιμο σέντρα από το Μιχαλάκη, η μπάλα στρώθηκε στον Καντιμοίρη Γ., όμως το σουτ που έκανε από κοντά έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

42’ Οι κόντρες ευνόησαν τον Χατζηβαλσάμη που βγήκε τετ α τετ με τον Μιχαλάκη, με τον τερματοφύλακα του Αντίμαχου να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια το πλασέ.

47’ Οι παίκτες της Ρόδου συνδυάστηκαν όμορφα στα δεξιά, ο Παυλίδης υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, απέφυγε τα μαρκαρίσματα με υπέροχο ελιγμό και με άψογο σουτ έκανε το 2-0.

60’ Ο Τσιούνης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και στην προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλα, ο Κατσαρός υπέπεσε σε χέρι.

Ο διαιτητής Πατσιόπουλος καταλόγισε πέναλτι, χωρίς να βγάλει την κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη του Κατσαρού.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Καντιμοίρης Στ., που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

65’ Ο Ψωμιάδης στέρησε από τον Μπεκιρλάρι τη δυνατότητα να μειώσει από θέση τετ α τετ.

67’ Ο Παπανικολάου εξαπέλυσε ένα καταπληκτικό σουτ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα σταμάτησε ψηλά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ψωμιάδη.

82’ Ο Αλεξανδρίδης ελίχθηκε όμορφα μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, βγήκε τετ α τετ με το Μιχαλάκη, με τον τερματοφύλακα να εκτινάσσεται στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει έξοχα το πλασέ.

Καλύτεροι των νικητών ήταν οι Δήμας, Τρίγκας, Τσιούνης και Παυλίδης, ενώ από πλευράς Αντίμαχου άρεσαν οι Παπανικολάου, Μπεκιρλάρι και Καραλιαμής

Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Μαυρουδή και Τσέτσου.

Οι συνθέσεις:
Ρόδος: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Στ., Δαλκίδης, Ανυφαντής, Τρίγκας, Τσιούνης (64’ Γεωργιάδης), Δήμας, Καντιμοίρης Γ., Παυλίδης (73’ Ευγενικός), Χατζηβαλσάμης (46’ Αλεξανδρίδης)
Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Κορκής, Κατσαρός, Συνεσίου (73’ Ανδρογιώργης Ν.), Καραλιαμής, Τσατσακλάς (55’ Σκαλέρης), Μπίλλης (48’ Φεσσάρας), Πης, Μπεκιρλάρι, Παπανικολάου, Ατσαλάκης

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»