Συνήθισε στα... περίεργα ο Κολοσσός

Συνήθισε στα... περίεργα ο Κολοσσός

Συνήθισε στα... περίεργα ο Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 457 ΦΟΡΕΣ

Άλλη μία ιδιόρρυθμη κατάσταση καλείται να αντιμετωπίσει αύριο η ομάδα της Ρόδου

Την προετοιμασία του για το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στο Βενετόκλειο ολοκληρώνει σήμερα ο Κολοσσός H Hotels ο οποίος θέλει πάση θυσία να προσθέσει άλλο ένα «δίποντο» στη φετινή του συγκομιδή και ν’ αρχίσει ν’ ανέβει «σκαλοπάτια» στη βαθμολογία.

Η ομάδα της Ρόδου, πάντως, έχει μία αρκετά ενδιαφέρουσα σεζόν έως τώρα καθώς έχει κληθεί σε κάθε αγωνιστική να αντιμετωπίσει μία ιδιόρρυθμη κατάσταση, σε ό,τι αφορά τον εκάστοτε αντίπαλό της. Και όσο και αν προσπαθεί να εστιάσει στο δικό της τρόπο παιχνιδιού και στους τρόπους που εκείνη θα φέρει το ματς στα μέτρα της, αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να υπολογίσει, είτε λίγο είτε πολύ, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο «στρατόπεδο» των απέναντι.

Με τον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα, τα προβλήματα ήταν γνωστά τοις πάσι λόγω των εξελίξεων σε διοικητικό επίπεδο και την παρουσία με το εφηβικό τμήμα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Αμέσως μετά, ερχόταν ο Παναθηναϊκός. Δηλαδή, από το ταλαντούχο μεν εφηβικό δε σύνολο του Πανιωνίου στον πρωταθλητή Ελλάδας, με το ανανεωμένο ρόστερ.

Ακολούθησε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ σε μία ώρα …άβολη (12.30’) για αγώνα και με τους «ερυθρόλευκους» να προέρχονται από ήττα (Κηφισιά).
Και αν κόντρα στους «αιώνιους» οι οποιεσδήποτε περίεργες καταστάσεις δεν επηρέαζαν το αποτέλεσμα, με τον Πανελευσινιακό στο αυριανό ματς αυτό το δεδομένο αλλάζει.

Ούτως ή άλλως, το 0-3 για τους «σταχυοφόρους» έως τώρα στο πρωτάθλημα είναι αρκετό για να φέρει μία αναστάτωση στην ομάδα. Όμως, η έντονη φημολογία περί απομάκρυνσης του Γιώργου Σκαραφίγκα μετά από εφτά χρόνια (!) παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία και τα όσα ακούστηκαν για «θερμό επεισόδιο» με παίκτες, έχουν φέρει τους αυριανούς αντιπάλους του Κολοσσού H Hotels σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Τον ίδιο τον Κολοσσό κανονικά δεν θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει τι γίνεται στις τάξεις του αντιπάλου όμως στην πραγματικότητα τον ενδιαφέρει καθώς επηρεάζει το παιχνίδι.

Αλλιώς θα ερχόταν ο Πανελευσινιακός στη Ρόδο αν ο προπονητής δεν ήταν υπ’ ατμόν, αλλιώς αν είχε ήδη αντικατασταθεί (εννιά στις δέκα φορές η αλλαγή προπονητή συνοδεύεται από ευεργετικά αποτελέσματα) και αλλιώς αν το αυριανό ματς δεν ήταν οριακό και για τις δύο ομάδες

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου