Συγκλονιστική εξέλιξη: Συνελήφθη εγγονός και εγγονή για την δολοφονία της γιαγιάς τους στ Ασγούρου

Η 26χρονη εγγονή και ο 30χρονος εγγονός  της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου ήταν τελικά αυτοί που χτύπησαν και σκότωσαν την  ίδια τη γιαγιά τους στην περιοχή Ασγούρου το βράδυ της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί μας, μετά από πολύωρες ανακρίσεις, συνέλαβαν ως βασικό ύποπτο αρχικά την εγγονή και στην συνέχεια τον 30χρονο εγγονός της ως άμεσο συνεργό στο έγκλημα. Να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα κρατούνται δύο ακόμη άτομα και ανακρίνονται. 

Από την πρώτη στιγμή, η εγγονή είχε "κλειδωθεί" από τους αστυνομικούς η εγγονή ως η βασική ύποπτος για το έγκλημα αυτό. Ήταν η ίδια που είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια γιατί όπως είπε βρήκε την γιαγιά της χτυπημένη στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και σήμερα τα ξημερώματα "έσπασε" και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της, ενώ πριν απο λίγο σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ομολόγησε και την συμμετοχή του αδελφού της.

Η εγγονή ήταν τελικά η δολοφόνος της 69χρονης από τ Ασγούρου
Σε αυτο το σημείο βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη γυναίκα

Ως κίνητρο της δολοφονίας, φαίνεται να περιέγραψε το γεγονός ότι είχαν οικονομικές διαφορές με την γιαγιά της γεγονός που τους έφερνε πολύ συχνά σε άγριους καυγάδες.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη μορφή της "Ροδιακής", Πέμπτη 6 Νοεμβρίου