Τρίζουν οι πάγκοι προπονητών

Τρίζουν οι πάγκοι προπονητών

Τρίζουν οι πάγκοι προπονητών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 338 ΦΟΡΕΣ

Στο πρωτάθλημα της Basket League Σκρατς επικρατεί μία γενικότερη ανησυχία αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και αρκετές ομάδες έχουν ήδη προβεί στην κλασική πλέον επιλογή, αυτή της αλλαγής προπονητή.

Η φετινή «μάχη», είτε αφορά την κατάκτηση της κορυφής είτε την παραμονή, αναμένεται πιο αμφίρροπη συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σε σχέση με την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα οι διοικήσεις να αποφασίζουν με συνοπτικές διαδικασίες την αλλαγή στους πάγκους.

Στην περίπτωση του Κολοσσού H Hotels, η απόφαση αυτή ήταν ίσως πιο απρόσμενη καθώς ο Μιχάλης Κουταλιανός έχαιρε εμπιστοσύνης και εκτίμησης διοίκησης και φίλαθλου κόσμου ενώ στο μέχρι τώρα απολογισμό του δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένος. Φαίνεται, ωστόσο, πως οι διοικούντες ήθελαν εδώ και τώρα να αλλάξει η ομάδα τον τρόπο που αγωνίζεται και προκειμένου να αποφευχθούν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ η αντικατάσταση του προπονητή ήταν προτιμότερη.

Φυσικά, αν ο Λυκογιάννης εισηγηθεί αλλαγές παικτών, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εν λόγω εισήγηση.

Σε αντίθεση με την περίπτωση των «θαλασσί», η αλλαγή στους πάγκους τόσο του Πανελευσινιακού όσο και της ΑΕΚ ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη. Έχουν χαθεί παιχνίδια που θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί, ειδικά εντός έδρας.

Ο Τζίμης Κουστένης διαδέχθηκε το Γιώργο Σκαραφίγκα και ο Ντράγκαν Σάκοτα το Βαγγέλη Ζιάγκο ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ανέλαβε τον Πανιώνιο αντί του Θανάση Παπαχατζή και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον Ολυμπιακό αντί του Μίλαν Τόμιτς ο οποίος ήταν προσωρινή λύση μετά το «διαζύγιο» με το Γιώργο Μπαρτζώκα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Γενικότερα, σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα, οι περισσότερες ομάδες έχουν νέους προπονητές. Στον Παναθηναϊκό πήγε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στον Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης, στο Ρέθυμνο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, στον Κόροιβο ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Οι σταθεροί είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος στον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην Κηφισιά, ο Κώστας Φλεβαράκης στα Τρίκαλα και ο Νίκος Βετούλας στον Απόλλωνα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους