Στο 1ο ειδικό σχολείο ο Διαγόρας

Στο 1ο ειδικό σχολείο ο Διαγόρας

Στο 1ο ειδικό σχολείο ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 816 ΦΟΡΕΣ

Ο Πέτρος Ζουρούδης και οι ποδοσφαιριστές του μοίρασαν δώρα και παιχνίδια στους μικρούς μαθητές του

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Διαγόρα κράτησε και χθες την υπόσχεση της σε ότι αφορά το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου. Oι «κυανέρυθροι» επισκέφθηκαν το 1ο Ειδικό Δημ. Σχολείο και μοίρασαν δώρα και παιχνίδια στα παιδιά υλοποιώντας για μια ακόμα φορά την υπόσχεση τους.

Η σχετική μάλιστα ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει τα εξής:
«Μια ευχάριστη και ξεχωριστή νότα αντίκρισαν τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, σήμερα (χθες) το πρωί, κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Mουσικής!

Είδαν αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Γ.Σ. Διαγόρας, με επικεφαλής τον παίκτη-προπονητή Πέτρο Ζουρούδη, να τους παίρνει δώρα-μεταξύ άλλων και παιχνίδια- για τις ανάγκες του Σχολείου τους.

Πρόκειται για την έναρξη της υλοποίησης της απόφασης του ποδοσφαιρικού τμήματος, ότι στο τέλος κάθε μήνα θα αγοράζει δώρα και άλλα αναγκαία σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που έχουν περισσότερη ανάγκη, από ποσό που θα έχει να κάνει με τα συνολικά τέρματα που θα έχει πετύχει η ομάδα σε επίσημα παιχνίδια και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ. Διαγόρας, που με δική τους πρωτοβουλία συγκεντρώνουν τα χρήματα, δείχνουν και το δικό τους ξεχωριστό κοινωνικό πρόσωπο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Την αντιπροσωπεία του Γ.Σ Διαγόρας υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Τίτα Παπακαλοδούκα, ενώ το μεγάλο ευχαριστώ ακούστηκε από τα ίδια τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας