Δύο νεαροί δικάστηκαν για κλοπές σε ξενοδοχειακή μονάδα

Δύο νεαροί δικάστηκαν για κλοπές σε ξενοδοχειακή μονάδα

Δύο νεαροί δικάστηκαν για κλοπές σε ξενοδοχειακή μονάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 604 ΦΟΡΕΣ

Σε φυλάκιση 4 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο 23χρονος που μαζί με 27χρονο κατηγορείτο ότι κατάφεραν να αφαιρέσουν από ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας διάφορα αντικείμενα, χρησιμοποιώντας κλειδιά που είχαν κλέψει!

Στο εδώλιο του δικαστηρίου βρέθηκε μόνο ο 23χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού ενώ σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη το επόμενο διάστημα.

Χθες ο 23χρονος ενώπιον του δικαστηρίου ζήτησε συγγνώμη για ότι έχει κάνει και δήλωσε μετανιωμένος τονίζοντας ότι παρασύρθηκε από τον 27χρονο συγκατηγορούμενο του.

Τελικά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Βασίλη Χρύση έκρινε ένοχο τον 23χρονο με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και του επέβαλε ποινή 4 μηνών φυλάκισης την οποία αναστέλλει επί τριετία.

Για τον 23χρονο όλα ξεκίνησαν όταν στις 12 Νοεμβρίου το μεσημέρι έγινε αντιληπτός από ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής επιχείρησης στην Ιαλυσό να προσπαθεί να παραβιάσει δωμάτια της επιχείρησης του και συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβηκαν άμεσα στο σημείο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής ερευνάς που ακολούθησε εξακριβώθηκε ότι:
• Στις 8/9.11.2014 οι δυο κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού είχαν αφαιρέσει από την ξενοδοχειακή επιχείρηση αντικλείδια με τα οποία προσπαθούσε ο 23χρονος συλληφθείς να παραβιάσει τα δωμάτια. Επίσης, στις 11.11.2014 είχαν αφαιρέσει από την ίδια επιχείρηση οικοδομικά υλικά

• Στις 12.8.2014 ο 27χρονος μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε κατοικία ημεδαπού στην Ιαλυσό και αφαίρεσε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου