Καταστράφηκε επιχείρηση στη Ρόδο λόγω του παλιού δικτύου της ΔΕΥΑΡ! (βίντεο)

Καταστράφηκε επιχείρηση στη Ρόδο λόγω του παλιού δικτύου της ΔΕΥΑΡ! (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1242 ΦΟΡΕΣ

Δεν σφραγίστηκε ο αγωγός και πλημμύρισε η αποθήκη

Ζημιές ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ υπέστη συμπολίτης μας, η επιχείρηση του οποίου σχεδόν καταστράφηκε την προηγούμενη Παρασκευή όταν με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα και εξαιτίας παλιού δικτύου της ΔΕΥΑΡ πλημμύρισε ο επαγγελματικός του χώρος!



Ο επιχειρηματίας, ο οποίος μίλησε στην «Ροδιακή» βρίσκεται σε απόγνωση καθώς μέσα σε μιάμιση περίπου ώρα είδε την επιχείρησή του να καταστρέφεται από τα νερά που έβγαιναν από παλιό δίκτυο της ΔΕΥΑΡ, το οποίο όπως ο ίδιος καταγγέλλει δεν είχε κλείσει!



Και σαν να μην έφτανε αυτό, παρά τις συνεχείς οχλήσεις και ενημερώσεις προς τους αρμοδίους της ΔΕΥΑΡ, ουδείς έως και σήμερα έχει φροντίσει να κλείσει το παλιό δίκτυο, με κίνδυνο με την όποια νεροποντή, το νερό να πλημμυρίσει εκ νέου την επιχείρησή του!



«Δεν ενδιαφέρεται κανείς! Από την προηγούμενη εβδομάδα έχω μιλήσει με τον υπεύθυνο της ΔΕΥΑΡ, ήρθε το είδε, όμως μέχρι εκεί. Κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί. Αν σήμερα βρέξει, η επιχείρηση μου θα γεμίσει λάσπες και νερά» δηλώνει αγανακτισμένος ο επιχειρηματίας.



Ο ίδιος είπε πως από την πλημμύρα του υπογείου της επιχείρησης του, καταστράφηκαν τα δύο επαγγελματικά του αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων είχε αγοράσει μόλις τον Ιούλιο, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, όλα τα υλικά που απαιτούνται για την εργασία του, τα εργαλεία του ηλεκτρικά και μη, καθώς και μία γεννήτρια που είχε στο χώρο!



«Μέσα σε μιάμιση ώρα γέμισε η αποθήκη με 800 κυβικά νερού» είπε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας, προσθέτοντας πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε άντληση υδάτων μέχρι το Σάββατο το πρωί, ενώ χρησιμοποιούνταν και δική του αντλία αλλά και φρεάτιο ελεύθερης ροής χωρίς να καθαρίζει ο χώρος.



Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο επιχειρηματίας πίσω από το χώρο της αποθήκης υπάρχει ένας κισσός ο οποίος «κρύβει» στοά παλαιού δικτύου της ΔΕΥΑΡ η οποία παλαιότερα υδροδοτούσε όλη την περιοχή της Ανάληψης. Αν και τελικά καταργήθηκε εντούτοις η ΔΕΥΑΡ δεν φρόντισε να σφραγίσει το δίκτυο με αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα με την βροχή να «φουσκώσει» και όλο το νερό να καταλήξει στην αποθήκη του επιχειρηματία.
Το παλιό δίκτυο της ΔΕΥΑΡ
Το παλιό δίκτυο της ΔΕΥΑΡ

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο συμπολίτης μας εξακολουθεί να μετράει τις ζημιές που έχει υποστεί και να προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος απέναντι στην αδιαφορία, όπως καταγγέλλει, όλων αυτών που είναι υπεύθυνοι για την κατάστασή του!

Διαβάστε ακόμη

Αρκετές δωρεές τροφίμων για το συσσίτιο του δήμου

Ποιοι ορίστηκαν ένορκοι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου

Καθορίστηκε το πλαίσιο αποχής των δικηγόρων

Μέχρι τις 31 Μαΐου θα πρέπει να θεραπευτούν οι παραβάσεις των καταστημάτων

Σήμερα θα παραδοθούν αντιπλημμυρικά έργα 500.000 ευρώ

Δήμαρχος Ρόδου: Η παράταξη της μειοψηφίας αδυνατεί να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε