Συνάντηση του ΑΠΟΠΕΣ με τη Νησιωτική Ανατροπή

Συνάντηση του ΑΠΟΠΕΣ με τη Νησιωτική Ανατροπή

Συνάντηση του ΑΠΟΠΕΣ με τη Νησιωτική Ανατροπή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 465 ΦΟΡΕΣ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τον υποσταθμό-κέντρο διανομής της ΔΕΗ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου καθώς και μιας γενικότερης συζήτησης για τα αναπτυξιακά προβλήματα της περιοχής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΑΠΟΠΕΣ , με τον επικεφαλής της Νησιωτικής Ανατροπής, Μπενέτο Σπύρου, τον κ. Μιχάλη Κόκκινο, Περιφερειακό Σύμβουλο, την Αναστασία Διακοσταυριανού και το Δημήτρη Γρηγοριάδη

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς ΑΠΟΠΕΣ η πρόεδρος κ. Λίτσα Γαλανού, ο κ. Γ. Σάββενας, ο τεχνικός σύμβουλος κ. Φ. Κωνσταντινίδης, ο κ. Μ. Λαρδούτσος, ο κ. Ν. Κουμνάκης και ο κ. Σπ. Σπυρόπουλος .

Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν και με οπτικοακουστικό υλικό για ότι αφορά στο θέμα του υποσταθμού, τις θέσεις, τις δράσεις καθώς και τα σχέδια του Συλλόγου για την αναβάθμιση- ανάπτυξη της περιοχής η οποία βέβαια θα έχει αντίκτυπο σε όλη την πόλη. Στον κ. Μπενέτο εδόθη φυλλάδιο με την δομή και τις δράσεις του Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. καθώς και έγγραφα σχετικά με τον υποσταθμό. Τις εναλλακτικές θέσεις όπως και άλλες πληροφορίες της αρμοδιότητας του, έδωσε ο τεχνικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Φιλήμονας Κωνσταντινίδης. Τοποθέτηση σχετικά με το θέμα του υποσταθμού της ΔΕΗ και την ανάπτυξη του ανατολικού μετώπου της πόλης μας, έκανε και ο κ. Σπύρος Σπυρόπουλος μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου και μέλος του ΑΠΟΠΕΣ .

Έγινε διάλογος ανταλλάχθηκαν απόψεις και ο κ. Μπενέτος αφού συνεχάρη τον σύλλογο για την εν συνόλω στάση και δράση του, εξέφρασε απερίφραστα την στήριξή του στις προσπάθειες των κατοίκων.

Ειδικότερα για το θέμα του υποσταθμού, δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν στην εποχή μας να σχεδιάζονται τέτοιου είδους υποδομές μέσα στον πυκνοκατοικημένο αστικό ιστό της πόλης. Είναι επίσης απαράδεκτο να μην εισακούονται οι τοπικές κοινωνίες όταν μάλιστα οι απόψεις τους είναι σύμφωνες με την κοινή λογική αλλά και όταν προτείνουν πληθώρα εναλλακτικών λύσεων. Επίσης δήλωσε ότι μια τέτοια εγκατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο θα είναι η ταφόπλακα εάν θέλουμε μια διαφορετικού είδους ανάπτυξη για την περιοχή, μια ανάπτυξη που θα σέβεται την ιστορική, πολιτισμική και πολιτιστική παρακαταθήκη της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου