Λειτουργία Κέντρου Αλληλεγγύης στη Νίσυρο

Λειτουργία Κέντρου Αλληλεγγύης στη Νίσυρο

Λειτουργία Κέντρου Αλληλεγγύης στη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 484 ΦΟΡΕΣ

Από την Τετάρτη 19/11/2014 λειτουργεί το Κέντρο Αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ) με την συνεργασία του Δήμου Νισύρου και της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιανής.

Το Κέντρο Αλληλεγγύης προσφέρει φαγητό και μια ζεστή γωνιά σε όλους τους συμπατριώτες μας που έτυχε να βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η πατρίδα μας, και σε όλους τους ηλικιωμένους.

«Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας που προσφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, στην λειτουργία αυτού του σπουδαίου για την κοινωνία μας κέντρου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νισύρου.

Επίσης σήμερα Σάββατο 22/11/2014 και ώρα 6:00 μ.μ θα γίνει η παρουσίαση του νέου διαδικτυακού τόπου του Δήμου Νισυρίων στην αίθουσα του Συλλόγου Νισυρίων Αθηνών – Πειραιώς «Γνωμαγόρας», στην διεύθυνση 3ης Σεπτεμβρίου 25.

Ο διαδικτυακός τόπος είναι www.nisyros.gr και περιλαμβάνει ένα πολύ πλούσιο υλικό από την ιστορία της Νισύρου, το φυσικό περιβάλλον, πληροφορίες για τον επισκέπτη, τις αποφάσεις του Δήμου, τις δημοτικές επιχειρήσεις, δραστηριότητες του Δήμου, και πολύ φωτογραφικό υλικό.

Στον διαδικτυακό τόπο υπάρχει και το για πρώτη φορά διαδικτυακό ραδιόφωνο του Δήμου Νισυρίων με τίτλο nisyros internet radio. Ο ιστότοπος είναι στα ελληνικά και εντός των επόμενων μηνών θα υπάρχει σε επτά γλώσσες.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα