Χωρίς Παυλίδη, περιμένει Θεοδωρέλλη

Χωρίς Παυλίδη,  περιμένει Θεοδωρέλλη

Χωρίς Παυλίδη, περιμένει Θεοδωρέλλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 231 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος επιθετικός δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί. Σήμερα θα ξέρει ο Δημήτρης Σκούνας αν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον έναν εκ των αμυντικών του

Με τη σημερινή πρωινή χαλαρή προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου ενόψει του αυριανού αγώνα του Δημοτικού Σταδίου με τον ΑΟ Δικαίου.

Ο προπονητής των «ελαφιών» Δημήτρης Σκούνας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους στρατευμένους Τρίγκα και Ανυφαντή, καθώς και τον Τάσο Παυλίδη, ο οποίος συνεχίζει να κάνει θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί. Σήμερα δε θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Λάζαρος Θεοδωρέλλης, που ήταν το τελευταίο τριήμερο κρεβατωμένος λόγω ίωσης.

Πρόσκληση στο «12ο παίκτη»
Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση μέσα από την οποία καλεί τους φίλους της να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο προκειμένου να ωθήσουν την ομάδα στην όγδοη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου:

«Η ομάδα μας καλείται να δώσει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι, στην προσπάθεια της να διατηρήσει το νικηφόρο σερί της (7 στα 7) και να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Α.Σ. Ρόδος θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου τον Α.Ο. Δικαίου, το μεσημέρι της Κυριακής 23/11 στις 14:15.

Σύσσωμη η διοίκηση και οι παίκτες, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες, προκειμένου με τη φωνή και την υποστήριξή τους, να ωθήσουν την ομάδα μας στην κατάκτηση ακόμα μίας νίκης, αποτελώντας το 12ο παίκτη.

Όλοι μαζί για να παραμείνει η ομάδα μας στην θέση που πραγματικά της αξίζει. Την κορυφή.»

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους