Τζιβίλογου ο «λυτρωτής» του Φοίβου!

Τζιβίλογου ο «λυτρωτής» του Φοίβου!

Τζιβίλογου ο «λυτρωτής» του Φοίβου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 452 ΦΟΡΕΣ

Αν και δυσκολεύτηκε η ομάδα της Κρεμαστής, επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Μαριτσών

Προερχόμενος από το ισόπαλο 1-1 του Δημοτικού Σταδίου ο Φοίβος δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του πολύ καλού αμυντικά Ηρακλή Μαριτσών με 1-0.

Οι νικητές πήραν από την αρχή την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και πίεσαν από το πρώτο λεπτό τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους αλλά το γκολ ήρθε για την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη στο β' ημίχρονο.

Ο Φοίβος δέχθηκε πίεση στο τέλος καθώς είχε μείνει με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας του τραυματισμού του Τόλη Παϊζάνου στο 70' αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε.

Ο Ηρακλής απ την πλευρά του προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τον Σαββιδάκη τους παίκτες του Φοίβου και τα κατάφερε για 70 λεπτά.

Φάσεις και γκολ

12' Ο Δελαπόρτας έβγαλε κάθετη στον Ν. Ορφανίδη ο οποίος από την γραμμή σχεδόν του άουτ γύρισε την μπάλα στον Φτάκλα που σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Ο κ. Λάζος όμως έμεινε με σηκωμένο το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφ σάϊντ τον Ν. Ορφανίδη (!) που έφυγε από κανονική θέση . Το γκολ όμως ακυρώθηκε από τον κ. Δουλγέρη και το 0-0 παρέμεινε.

26' Από κόρνερ του Αξιώτη ο Φτάκλας έπιασε το κοντινό σουτ που έφυγε άουτ.

28' Ο Δελαπόρτας τροφοδότησε τον Φτάκλα που από καλή θέση σούταρε άουτ.

36' Ο Φτάκλας από καλή θέση σούταρε δυνατά, η μπάλα αποκρούσθηκε από το δεξί κάθετο του Σαββιδάκη κι έφυγε άουτ.

49' Ο Τζεμαλάϊ έβγαλε σέντρα από δεξιά ο Τζιβίλογλου έπιασε την κεφαλιά πάσα στον Ν. Ορφανίδη που σούταρε δυνατά αλλά ο Παπαδημήτρης έδιωξε πριν από την γραμμή.

64' Ο Δελαπόρτας σέντραρε κι ο Τζιβίλογλου έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

65' Ο Δημητρόπουλος έβγαλε την σέντρα από δεξιά ο Τζιβίλογλου έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σαββιδάκης αυτή την φορά έδιωξε την μπάλα.

70' Ο Δελαπόρτας έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Τζιβίλογλου κι εκείνος παρά την πίεση του Παπαδημήτρη με κοντινό σουτ νίκησε τον Σαββιδάκη γράφοντας το 1-0.

Οι ομάδες:
Φοίβος: Κεφάλας, Φελεγκάκης, Μπιλιάς, Τζιβίλογλου, Δελαπόρτας, Τζεμαλάϊ (63' Δημητρόπουλος), Λυμπερόπουλος (68' λ.τ. Π. Αθανασίου), Φτάκλας (46' Αρχοντούλης), Παϊζάνος, Αξιώτης, Ν. Ορφανίδης.
Ηρακλής: Σαββιδάκης, Φελεσάκης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Λορέντζος, Χατζηκωσταντής, Αντωνόπουλος (73' Τσαλώλης), Καρίκης, Κούρος, Κώτσος, Καρίκης Γ.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο