Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για τον υποσταθμό της ΔΕΗ

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για τον υποσταθμό της ΔΕΗ

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για τον υποσταθμό της ΔΕΗ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 446 ΦΟΡΕΣ

Από το ΕΠΑΜ Ρόδου αναφορικά με τον υποσταθμό της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η πρεμούρα, της νέας δημοτικής αρχής για τη δημιουργία του υποσταθμού, της ΔΕΗ στον άγιο Νικόλαο, δε μας προξενεί καμία εντύπωση! Η ανάγκη να ηλεκτροδοτηθεί πριν ξεπουληθεί η Μαρίνα, είναι εξαιρετικά πιεστική για τους εργολάβους του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Κατά το σύνηθες, αφού ο ροδιακός και ελληνικός λαός, έκανε όλα τα έξοδα για τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών, και υπέστησαν την ταλαιπωρία για περισσότερα από 10 χρόνια στο σύγχρονο αυτό γεφύρι της Άρτας ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοροϊδία με το ξεπούλημα του έργου μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Κανένας δεν θα απαντήσει πόσο στοίχισε το έργο αυτό, κανένας δεν θα απαντήσει γιατί χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια. Ήρθε η ώρα να μπουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια να πακεταριστεί η μαρίνα σε συσκευασία δώρου ώστε ο "επενδυτής" που θα την πάρει κοψοχρονιά να μην προβληματιστεί για τις ενεργειακές ανάγκες, ενόσω θα κερδίζει χρήματα στην πλάτη του Ροδιακού λαού.

"Θέλετε δεν θέλετε "λοιπόν, ανεξάρτητα απ’ τις περιβαλλοντικές ανησυχίες των κατοίκων ανεξάρτητα τις άλλες σκοπιμότητες που μπορεί να υπάρχουν, η μαρίνα πρέπει να πουληθεί με το κλειδί στο χέρι, όπως και το αεροδρόμιο όπως και το λιμάνι... Δεν μπορούμε να ζητάμε από τους επενδυτές να κάνουν έξοδα…

Κανένας δεν θα απαντήσει ποτέ, γιατί όλα αυτά τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν επί δεκαετίες από τον Ροδιακό, λαό, πρέπει να δοθούνε έτοιμες επιχειρήσεις, σε επενδυτές που δεν επενδύουν τα λεφτά τους, αλλά τα δικά μας λεφτά.

Κανένας δεν θα απαντήσει γιατί δεν μπορούμε εμείς οι ΡΟΔΙΤΕΣ να κερδίσουμε από τις επενδύσεις μας αλλά πρέπει να τα "αξιοποιήσουμε "μέσω του ΤΑΙΠΕΔ...

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καταδικάζει το συστηματικό ξεπούλημα της περιουσίας του ροδιακού και του ελληνικού λαού με το πρόσχημα της αξιοποίησης.

Οι ανίκανοι που επί δεκαετίες διαχειρίζονταν το δημόσιο σαν το προσωπικό τους κουμπαρά και έστησαν μία κρατική μηχανή, ανάλγητη και εχθρική για τον έλληνα πολίτη, έρχονται να μας κουνήσουν το δάκτυλο και να μας πουν, ότι ο μόνος τρόπος για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είναι το ξεπούλημα σε ιδιώτες που δεν επενδύουν τίποτα δεν δημιουργούν τίποτα αλλά εκμεταλλεύονται τις υποδομές που όλοι μαζί Καταφέραμε να φτιάξουμε αυτές δεκαετίες.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δεν αναγνωρίζει τις πράξεις ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που γίνονται, είτε κάτι υπαγόρευση των ξένων επικυρίαρχων, είτε από πρωτοβουλία δοσίλογων κυβερνήσεων και των υπηρετών τους στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κάποτε ο λαός θα κατανοήσει τα παραμύθια σας, θα ξεπεράσει την προπαγάνδα σας και θα καταλάβει με ποιόν τρόπο του Κλέβεται και του στερείτε την περιουσία του και την περιουσία των παιδιών του! "Η μέρα εκείνη δε θα αργήσει".

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ) ΡΟΔΟΥ * Μαζί θα πάρουμε τη ζωή και τη χώρα μας πίσω!!!».

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου