Κάτω του μετρίου το «Ροδίων Άθλησις»

Κάτω του μετρίου το «Ροδίων Άθλησις»

Κάτω του μετρίου το «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 473 ΦΟΡΕΣ

Ηττήθηκε σχετικά εύκολα από τα Ναυπηγεία (3-0)

Ήταν από τα ματς που πρέπει να παίρνει μια ομάδα αν θέλει να μείνει στην οποιαδήποτε κατηγορία. Το «Ροδίων άθλησις» αντιμετώπισε χθες στο Χαϊδάρι τα Ναυπηγεία που δεν είναι μια ομάδα άξια λόγου για την Α2. Ανανεωμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει την αίγλη περασμένων χρόνων.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη όμως πραγματοποίησε χθες κακή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα από τους παίκτες της αθηναϊκής ομάδας με 3-0 σετ.

Οι παίκτες του Ρ.Α. δεν έπιασαν σε καμία περίπτωση την απόδοση άλλων αγώνων. Όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού ήταν γι’ αυτούς κάτω του μετρίου.
Στο α΄ σετ υπήρξε αντίσταση μέχρι το σκορ να πάει στο 15-11. Από κει κι ύστερα η ψυχολογία έγειρε υπέρ των γηπεδούχων και σε αυτό συνέτειναν και τα πολλά λάθη των παικτών του Νίκου Αντωνιάδη οι οποίοι έχασαν το σετ με 25-18.

Στο β΄ σετ τα Ναυπηγεία με τον αέρα της κατάκτησης του α΄ σετ μπήκαν μπροστά στο σκορ από την αρχή με 15-11 και το κέρδισαν σχετικά εύκολα με 25-20
Το ίδιο συνέβη και στο γ΄ σετ το οποίο κερδήθηκε εύκολα από τους γηπεδούχους.

Χαρακτηριστικό του αγώνα και παρά την αντίσταση στο α΄ σετ, είναι πως η ροδίτικη ομάδα δεν πήρε κεφάλι στο σκορ ούτε με ένα πόντο σε κανένα από τα τρία σετ.
Με τραγική εμφάνιση γνώρισε την ήττα που ίσως στοιχίσει στο μέλλον.
Αναλυτικά τα σετ: 25-18, 25-20, 25-20
Διαιτητές του αγώνα ήσαν οι Μουλά Λ. και Καψάσκης

Οι ομάδες:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (Ματθαίος Φορτούνας): Μπασούκας Ι., Καρακατσάνης Α., Μουντζούρης Α., Κούλας Α., Χαλδαίος Π., Κατσανεβάκης Ε., Δημοβασίλης Σ., Κάνουλας Κ., Παπαδέας Π., Τερζής Γ., Μακρής Μ., Παπαβασιλείου Π.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Τσακογιάννης Ι., Προδρομίδης Β., Κοτίτσας Δ., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Μαυράκης Κ., Καρύδας Ι., Μπαρδής Β., Χουσίδης Θ., Κοκολάκης Ε.

Διαβάστε ακόμη

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»