Ξεκίνησε ο Λυμπερόπουλος στον Φοίβο

Ξεκίνησε ο Λυμπερόπουλος στον Φοίβο

Ξεκίνησε ο Λυμπερόπουλος στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 442 ΦΟΡΕΣ

Από την Παρασκευή μπαίνει σε ατομικό πρόγραμμα ο Τόλης Παϊζάνος. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Φοίβου στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη

Συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας του Φοίβου για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής.

Με βάση το πρόγραμμα έρχεται στη Ρόδο ο Καλυμνιακός για να αναμετρηθεί με τον Φοίβο σε ένα ματς που όπως και στα υπόλοιπα η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κρεμαστής, θέλει τους παίκτες της σοβαρούς, πειθαρχημένους, αλλά και συγκεντρωμένους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους και υπάρχει πάντα η περίπτωση βαθμολογικής απώλειας, αν δεν υπάρχουν τα στοιχεία που απαιτείται να έχει μια ομάδα σε ένα τέτοιο παιχνίδι..

Ο Σάββας Ορφανίδης εξακολουθεί να περνάει συνεχώς μέσα από τις προπονήσεις ολοένα και περισσότερα στοιχεία στους παίκτες του, ζητώντας τους πάντα την ίδια συγκέντρωση σε όλα τα ματς που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες ποδοσφαιριστές πάντως:
- Ο Χρήστος Λυμπερόπουλος ξεκίνησε από χθες να τρέχει, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, αλλά μάλλον δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής (πιθανή μέρα διεξαγωγής) με τον Καλυμνιακό.
Από την πλευρά του, ο Τόλης Παϊζάνος που είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, επισκέφθηκε το γιατρό της ομάδας, ο οποίος του συνέστησε να ξεκουραστεί για λίγες μέρες και να αρχίσει κι εκείνος ατομικό πρόγραμμα, από την Παρασκευή.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται κανονικά και ακολουθούν πιστά το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, καθώς θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη επί της ομάδας της Καλύμνου, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας τους φίλους της ομάδας που θα πάνε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!