«Πονοκέφαλος» με Τηλέμαχο Πάττα

«Πονοκέφαλος»  με Τηλέμαχο Πάττα

«Πονοκέφαλος» με Τηλέμαχο Πάττα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 326 ΦΟΡΕΣ

Ο επιθετικός του Κολοσσού Κάστρου τραυματίστηκε στο χέρι και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ασπίδα Σ. είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Σε περίπου ένα μήνα θα επανέλθει στα γήπεδα ο Γιώργος Καστρουνής

Ο τραυματισμός του Τηλέμαχου Πάττα στο χέρι επισκίασε την υπερπολύτιμη νίκη που πέτυχε την Κυριακή ο Κολοσσός Κάστρου επί του Βαθέως. Ο έμπειρος επιθετικός έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο μετά από μαρκάρισμα και χτύπησε στο χέρι, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν σήμερα την τελική διάγνωση, αφού υπάρχουν φόβοι για κάταγμα.

Μοιραία, η συμμετοχή του Πάττα στο ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι της Σαλάκου κόντρα στην Ασπίδα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, τη στιγμή που ο προπονητής του Κολοσσού, Κώστας Καμπούρης, δεν θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών με τους στρατιωτικούς Αμοιρόπουλο και Γιώτα, οι οποίοι απουσιάζουν σε άσκηση. Πάντως, στη Σάλακο θα εμφανιστούν και οι δύο κανονικά.

Τέλος, σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση ο Γιώργος Καστρουνής. Ο γνωστός επιθετικός υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες σε αρθροσκόπηση και βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή