Συνεδριάζει αύριο το δημοτικό συμβούλιο

Συνεδριάζει αύριο το δημοτικό συμβούλιο

Συνεδριάζει αύριο το δημοτικό συμβούλιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 289 ΦΟΡΕΣ

Αύριο, Παρασκευή, το μεσημέρι αναμένεται να συνεδριάσει ξανά το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου προκειμένου να αποφασίσει για τα θέματα της τελευταίας συνεδρίασής του της περασμένης Κυριακής, για τα οποία δεν υπήρχε χρόνος να συζητηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε διπλή συνεδρίαση του δ.σ. Η μία ήταν η ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού και η άλλη είχε διάφορα τρέχοντα θέματα από όλους τους τομείς του Δήμου.

Ωστόσο, επειδή ο Δήμαρχος, κ. Φώτης Χατζηδιάκος και άλλα μέλη του δ.σ. έπρεπε να ταξιδέψουν το ίδιο απόγευμα για τη συνεδρίαση της ΠΕΔ που έγινε τη Δευτέρα στη Σύρο, δεν πρόλαβαν να συζητηθούν όλα τα θέματα στις ημερήσιες διατάξεις. Επίσης, ο Δήμαρχος την επόμενη μέρα μετέβη στην Αθήνα όπου και είχε διάφορες επαφές.
Έτσι, η συνεδρίαση του δ.σ. αναμένεται να συζητηθεί σήμερα.

Θα την απασχολήσουν τα υπόλοιπα θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων είναι η έγκριση των προϋπολογισμών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου νότιας Δωδεκανήσου, του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης, του ΔΟΠΑΡ και του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας. Ακόμη, αναμένεται να ληφθεί απόφαση για ορισμένα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης για τα οποία δεν υπήρξε χρόνος να συζητηθούν στην προηγούμενη συνεδρίαση, όπως η μεταστέγαση σχολείων σε καινούργια σχολικά κτίρια.

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης