Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο έπαρχος Καρπάθου

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο έπαρχος Καρπάθου

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο έπαρχος Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 593 ΦΟΡΕΣ

Επέστρεψε από τη Ρόδο όπου είχε μεταβεί προκειμένου να πάρει μέρος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Έπαρχος Καρπάθου κ. Γιάννης Μηνατσής. Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά την οποία ψηφίστηκαν ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας για το έτος 2015 , ο κ. Έπαρχος κατέθεσε τις προτάσεις του Επαρχείου για το τεχνικό πρόγραμμα του 2015 όσο αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου και Κάσου..

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος ο κ. Έπαρχος έθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα των ψεκασμών του δάκου και την ανάγκη να αλλάξουν οι ημερομηνίες ψεκασμών στα δύο νησιά μας καθώς επίσης και το θέμα της επαναλειτουργίας άμεσα της κινητής μονάδας του ΚΤΕΟ.

Παράλληλα ο κ. Έπαρχος είχε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού, για θέματα των αρμοδιοτήτων τους που αφορούν την Κάρπαθο και την Κάσο, καθώς επίσης και με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Κόκκινο για θέματα ΠΣΕΑ και Πολιτικής Προστασίας και με την κ. Πόπη Διακαντώνη προϊσταμένη των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας για το θέμα του γηπέδου 5Χ5 στο Μεσοχώρι και τη διαμόρφωση της παραλίας στα Πηγάδια προκειμένου να έχουν πρόσβαση οι συμπολίτες μας ΑΜΕΑ.

Με τον αντιπεριφερειάρχη του Πρωτογενή Τομέα και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Φιλήμονα Ζανετίδη ο κ. Έπαρχος συζήτησε το θέμα της δρομολόγησης του διαγωνισμού για τον χλοοτάπητα του γηπέδου των Πηγαδίων. Τέλος, είχε συνάντηση με αρμόδιους της ΔΕΗ για το θέμα ηλεκτροδότησης του Κ.Υ Κάσου και με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας για την αποστολή του ειδικού μηχανήματος σε Κάρπαθο και Κάσο για τις διαγραμμίσεις των δρόμων των δύο νησιών.

Διαβάστε ακόμη

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες