Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις για καλλωπισμό των εγκαταστάσεων του ΡΟΑ στο Κορακόνερο

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις για καλλωπισμό των εγκαταστάσεων του ΡΟΑ στο Κορακόνερο

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις για καλλωπισμό των εγκαταστάσεων του ΡΟΑ στο Κορακόνερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 666 ΦΟΡΕΣ

Μετά την πρόσφατη απόφαση από τη δημοτική κοινότητα Ρόδου για εργασίες στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Κορακόνερο, ώστε να αδειοδοτηθούν και να συνεχίσουν δεκάδες αθλητές να τις χρησιμοποιούν, το πρώτο βήμα έγινε χθες με τις παρεμβάσεις από τα αρμόδια συνεργεία, τουλάχιστον για τον καλλωπισμό εκεί. Η σχετική ανακοίνωση:

«Νέοι άνθρωποι, γρήγορες αποφάσεις και προγραμματισμοί πρωτόγνωροι για δημόσιες υπηρεσίες. Κάτι τέτοιο συνέβηκε και ξεκίνησαν οι εργασίες στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Κορακόνερο.

Μέσα σε ένα ευρύτερο πλάνο καλλωπισμού της πόλης των αθλητικών και δημοτικών πάρκων και σε μια λογική ανάδειξης του νησιού με πανευρωπαϊκές εθνικές και άλλου τύπου διοργανώσεις, ο αντιδήμαρχος κύριος Κυριαζής Στέφανος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ επιβλέποντας τις εργασίες που γίνονται από τα συνεργεία της αρμοδιότητάς του.

Έχοντας την ομόφωνη στήριξη όλων των παρατάξεων, με καθημερινές επισκέψεις από τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου κύριο Αντώνη Γιαννικουρη και τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ μέσω του κυρίου Σεργίου Αϊβάζη, το πάρκο στο ΡΟΑ διεκδικεί να γίνει ένας όμορφος προστατευμένος αθλητικός χώρος που θα συμβάλει και στην ποιοτική ανάπλαση του νησιού και την τουριστική προβολή μέσω των διοργανώσεων που θα μπορεί πλέον να οργανώνει.

Ευχή των 170 παιδιών και των περίπου 200 μελών και ενηλίκων αθλητών είναι να συνεχιστούν με τον ίδιο ζήλο οι εργασίες έως το τέλος.»

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους