«Πυροδότησε βόμβα» η Α.Ε. Λέρου

«Πυροδότησε βόμβα» η Α.Ε. Λέρου

«Πυροδότησε βόμβα» η Α.Ε. Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 695 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη νίκη που έκανε αίσθηση σημείωσε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Μαριτσών η Α.Ε. Λέρου, στο πλαίσιο της αυλαίας της 9ης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Α’ κατηγορίας “Blue Star Ferries”.

Νίκησε με 2-0 τον Ηρακλή και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ό, τι καλύτερο από τη συνάντηση και τα κατάφεραν μόλις στο 8’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Κορυρεβέλη που σούταρε κι έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου οι «πορτοκαλί» έβαλαν τις βάσεις για τη σημαντική νίκη τους με σουτ του Γιαννουκά στο 30’, για το 0-2. Αν και στο δεύτερο 45λεπτο οι Μαριτσενοί πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησαν να σκοράρουν εκμεταλλευόμενοι κυρίως τις στημένες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν το σκοπό τους.

Ηρακλής
Νικολέτος, Καρίκης Γ.Στ. (57’ Σάββενας), Λορέντζος, Φελεσάκης, Παπακωνσταντής Κ. (46’ Παπακωνσταντής Σ.), Παπαδημήτρης, Κούρος, Χειμωνέτος (68’ Πίσκαπας), Κώτσος, Χατζηκωνσταντής, Καρίκης ΓΔ.

ΑΕ Λέρου
Γκούτογλου, Φουντουλάκης, Κάρνας, Καρπάθιος, Μεραμπελιώτης (82’ Καστής), Κάτσος, Ηλίας (49’ Γκούβας), Κουρεβέλης, Γιαννουκάς, Φουντής (90’ Μπεληγιώργης), Καράγκιολης.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού