Η «σκυτάλη» στο Μαρκάκη

Η «σκυτάλη» στο Μαρκάκη

Η «σκυτάλη» στο Μαρκάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 393 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για το νέο προπονητή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Με νέο προπονητή στον πάγκο της αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της η Δωδεκάνησος στο επόμενο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας. Η κάτοχος του τίτλου βρίσκεται σε περίοδο αναζήτησης του αντικαταστάτη του Γιώργου Χατζηκαλημέρη ο οποίος ανέλαβε διοικητικό πόστο.

Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρικάλων πρώτος προπονητής ήταν ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου ο οποίος θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ. Τα ηνία ενδέχεται να αναλάβει στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ροδίτικης ομάδας ο Αντώνης Μαρκάκης με τον οποίο έχουν υπάρξει επαφές τις προηγούμενες μέρες προκειμένου να επιτευχθεί η συνεργασία.

Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου, ως πρόεδρος του νέου Δ.Σ., χειρίζεται το ζήτημα με τον 44χρονο προπονητή και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο και είναι πολύ πιθανό να τελειώσει θετικά ακόμη και σήμερα.

Ο Αντώνης Μαρκάκης είναι γνωστός για τη μεγάλη του προσφορά στο ροδίτικο μπάσκετ έχοντας παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο στο Βέλγιο ενώ έχει αγωνιστεί και στον Κολοσσό μέχρι και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έχει παίξει επίσης και στο Διαγόρα ενώ σαν προπονητής έχει εργαστεί στην Καλλιθέα και στην Αναγέννηση Ρόδου.

Εκτός απροόπτου, θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Δωδεκανήσου στην αναμέτρηση με αντίπαλο το νικητή του ζευγαριού Αετοί Κρήτης – Άρης.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή