Επιμορφωτικά σεμινάρια στη Χάλκη από τα ΚΕΚ Γεννηματάς

Επιμορφωτικά σεμινάρια στη Χάλκη από τα ΚΕΚ Γεννηματάς

Επιμορφωτικά σεμινάρια στη Χάλκη από τα ΚΕΚ Γεννηματάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1026 ΦΟΡΕΣ

Με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Συμβούλου κου Μπάρδου Χρήστου σήμερα κλιμάκιο του τμήματος ΚΕΣΥΠ Ρόδου και του τμήματος ΚΕΠΛΗΝΕΤ θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Χάλκης .

Πιο συγκεκριμένα, θα διενεργηθεί test επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά του Λυκείου και ενημέρωση για τις δομές του νέου Λυκείου για τα παιδιά και τους γονείς της Γ΄Γυμνασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους σεμινάριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά και ευελπιστούμε την πραγματοποίηση του σε όλα τα μικρά νησιά της περιφέρειας μας. Η πολιτική των ίσων ευκαιριών για τους μαθητές και τις μαθήτριες των μικρών νησιών της περιφέρειας μας γίνεται πραγματικότητα.

Ο κος Μπάρδος δήλωσε σχετικά:
«Η ίση αντιμετώπιση των μαθητών όλων των νησιών στην εκπαίδευση μετατρέπεται από ευχή των προηγούμενων χρόνων σε προσωπική εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.
Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ευελπιστούμε να αποτελέσει κεντρικό σημείο εκπαιδευτικής διαδικασίας και όχι ένα συνηθισμένο σεμιναριακό κέντρο».

Διαβάστε ακόμη

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης

Η Λέσχη Lions Χάλκης συνεχίζει την πλούσια δράση της!

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου ΚΕΠ Χάλκης

Σημαντικό έργο για την εξοικονόμηση και διασφάλιση ποιότητας νερού πραγματοποιείται στη Χάλκη

City Οn Halki Pass-Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία

Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο της Σιένα ο Δήμαρχος Χάλκης, Φραγκάκης Ευάγγελος