Χριστουγεννιάτικη αγορά για το δίκυκλο

Χριστουγεννιάτικη αγορά για το δίκυκλο

Χριστουγεννιάτικη αγορά για το δίκυκλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 484 ΦΟΡΕΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Δικύκλου Motomike, διοργανώνει μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Αγορά για το δίκυκλο και τον αναβάτη, στις 20 και 21 Δεκέμβρη 2014, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στο 2ο χλμ Ρόδου-Λίνδου, ένας τεράστιος χώρος 1.500 τ.μ. μετατρέπεται στην μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά για τη μοτοκίνηση στη Ρόδο, και περιμένει όλους και όλες εσάς, πελάτες ή μη, να περάσουν για ένα χριστουγεννιάτικο κέρασμα και ευχές, υπό την μουσική του DJ Μιχάλη Παρασκευά. Η μεγαλύτερη έκθεση δικύκλων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ντυμένη γιορτινά μόνο για εσάς, με μοναδικές ευκαιρίες!

Σκοπός της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς είναι να υπενθυμίσουμε στο ροδιακό κοινό ότι η ασφαλής οδήγηση του δικύκλου μας απαιτεί την κατάλληλη εξάρτηση, όπως κράνη, αντιανεμικά τζάκετ κ.ο.κ., αλλά και την κατάλληλη συντήρηση του.

Με την Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Κέντρου Δικύκλου Motomike, για ένα μόνο σαββατοκύριακο, παραμονές των Χριστουγέννων, δίνεται στο ροδίτη μοτοσυκλετιστή και ποδηλάτη η ευκαιρία να βελτιώσει και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του δικύκλου του και ταυτόχρονα να κάνει την οδηγική εμπειρία ξανά ασφαλή, με ιδιαίτερα φιλικές τιμές στην πλήρη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών:

κράνη, αποσκευές, ρουχισμό (γάντια, μπουφάν, παντελόνια), παπούτσια, πορτοφόλια, τσάντες, εξάρτηση αναβάτη, προστατευτικά και περιφερειακά αξεσουάρ, αντικλεπτικά, ελαστικά, ανταλλακτικά και εκατοντάδες άλλα, για κάθε τύπο μηχανής και δικύκλου!

Παράλληλα, το Crypton X Club Rhodos, θα γιορτάσει στον ίδιο χώρο, τον πρώτο χρόνο οργανωμένης λατρείας του αγαπημένου «παπιού», το Σάββατο, 20/12, στις 18:00.

Μην ξεχνάμε: το κράνος, η σωστή εξάρτηση του αναβάτη, η συντήρηση του δικύκλου μας, είναι ΔΩΡΑ ΖΩΗΣ, για εμάς και τους οικείους μας.

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα