Βαριά ήττα για τον ΑΕΡΑ στην Αντιμάχεια

Βαριά ήττα για τον ΑΕΡΑ στην Αντιμάχεια

Βαριά ήττα για τον ΑΕΡΑ στην Αντιμάχεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 390 ΦΟΡΕΣ

Ο ΑΕΡΑ έχασε με 4-2 και «φωνάζει» για τη διαιτησία του κ. Ωραιόπουλου

Την ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα στην Αντιμάχεια ο ΑΕΡΑ, από τον Αντίμαχο με το βαρύ 4-2, αλλά έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία του κ. Ωραιόπουλου και των βοηθών του Γιαμούζη και Πατσιαούρα. Μάλιστα για τον λόγο αυτό, η Διοίκηση του ΑΕΡΑ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Στο παιχνίδι ο ΑΕΡΑ μπήκε αποφασιστικά, με σκοπό να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο Αντίμαχος ήταν η ομάδα που προηγήθηκε κόντρα στην ροή του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κι ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα, παρουσιάζοντας καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος του α΄ μέρους, παρά το γεγονός πως σε καθοριστική χρονική στιγμή δέχθηκαν και το 2-1.

Στο β΄ μέρος παίχτηκε ποδόσφαιρο μέχρι το λεπτό της αποβολής του Καππάκα (57΄). Από το σημείο αυτό και μετά, κύρια οι του ΑΕΡΑ είχαν να ασχοληθούν με τις αποφάσεις του διαιτητή, οπότε δεν είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία κύρια από το 74΄ και μετά, και έφτασαν τη νίκη τους στο θριαμβευτικό 4-2, παίρνοντας κυρίως τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6' Ωραία κάθετη πάσα του Τριχιά στον Τσομάνι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Φεσσάρα με την φάση να διακόπτεται κακώς μετά από υπόδειξη του Πατσιαούρα για οφσάιντ.

18΄ Ο Συνεσίου Γ. εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Τύρελης μπλόκαρε τη μπάλα, κατεβαίνοντας εκείνη βρήκε στον ώμο του Γκουντελίτσα και ο αμυντικός του Αντίμαχου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ στον τερματοφύλακα του Α.Ε.Ρ.Α.

27' Ο Λυριστής έκανε την κάθετη πάσα στον Καππάκα, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Φεσσάρα έκανε την παράλληλη πάσα στον Τριχιά ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 για την ομάδα του.

42' Σέντρα σουτ του Συνεσίου Γ. από τα αριστερά, ο Μπεκιρλάρι έκανε την προβολή από κοντά στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τύρελη για το 2-1.
57' Με δέκα παίχτες έμεινε ο Α.Ε.Ρ.Α. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καππάκας.

65' Εκτέλεση φάουλ από τον Συνεσίου, ο Πης σηκώθηκε ψηλότερα όλων, η μπάλα πέρασε από πάνω του, κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τύρελη και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

74' Κάθετη πάσα του Συνεσίου στον Παπανικολάου, ο οποίος αφού πέρασε τον Τύρελη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Α.Ε.Ρ.Α για το 3-1.
80' Ωραία ενέργεια του Μπεκιρλάρι από τα δεξιά ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έδωσε έτοιμο γκολ στον Πη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-1.

83' Ο Κορκής έπαιξε την μπάλα με το χέρι με τον κ. Ωραιόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κανάτας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Φεσσάρα για το 4-2.

Διακρίθηκαν από τον Αντίμαχο οι Μπεκιρλάρι, Πης και Γκουντελίτσας. Από τον ΑΕΡΑ άρεσαν περισσότερο οι Τριχιάς, Κανάτας και Αμπαζάι.
Με πολλά παράπονα για την διαιτησία των Ωραιόπουλου, Γιαμούζη, Πατσιαούρα έφυγαν από το γήπεδο οι φιλοξενούμενοι.

Οι ομάδες:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Φεσσάρας, Καράλιαμης, Κορκής, Γκουντελίτσας, Σκαλέρης, Μποϊλής (50' λ.τ. Κατσαρός), Συνεσίου Γ. (75' Τσατσακλάς), Μπεκιρλάρι, Πης, Παπανικολάου (81' Μπίλλης), Ατσαλάκης.

Α.Ε.Ρ.Α: Τύρελης, Καραγιάννης (78' Χρυσοβέργης), Αμπαζάι, Γιαννακάκης, Λυριστής (75' Παπασωτηρίου), Τσομάνι, Ανδρεόπουλος, Κανάτας, Τριχιάς, Νικολής (85' Τσιντάρης), Καππάκας.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!