Με αγάπη για το συνάνθρωπο

Με αγάπη για το συνάνθρωπο

Με αγάπη για το συνάνθρωπο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 505 ΦΟΡΕΣ

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της ΕΠΣΔ και των διαιτητών θα γίνει στο Κορακόνερο στις 23 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αγάπης στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου

Με αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης απευθύνεται πρόσκληση στους φιλάθλους του νησιού να παρευρεθούν στην ποδοσφαιρική συνάντηση-εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο.

Σε αυτήν την ποδοσφαιρική συνάντηση, υπό την σκέπη του Συνδέσμου Αγάπης, αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες της ΕΠΣΔ και των Διαιτητών στις οποίες ο αείμνηστος Νίκος Κυπραίος πρόσφερε τα μέγιστα.

Είναι ένας αγώνας στον οποίο συμμετέχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, παρατηρητές αγώνων και παράγοντες των σωματείων, καθώς και οι διαιτητές μας. Για πρώτη φορά μάλιστα θα διεξαχθεί το βράδυ υπό το φως των προβολέων.

Για την άμεση αποδοχή του αιτήματός τους και τη διεξαγωγή του αγώνα, οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαιτέρως την ΕΠΣΔ και τους διαιτητές της.

Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση ανθρωπιστικού χαρακτήρα που θα δώσει τη δυνατότητα και τη δύναμη σ’ όλους όσοι βρεθούν στο Κορακόνερο να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα