Η Ρόδος επικράτησε του Εθνικού με 1-6

Η Ρόδος επικράτησε του Εθνικού με 1-6

Η Ρόδος επικράτησε του Εθνικού με 1-6

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 351 ΦΟΡΕΣ

Χατ τρικ πέτυχε ο Τσιούνης

Αρχίπολη
Η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες αποτυπώθηκε στο προχθεσινό 1-6 της Ρόδου επί του Εθνικού στο γήπεδο της Αρχίπολης. Τόσο απλά.


Από τη στιγμή που το συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα αντιμετώπισε το παιχνίδι με σοβαρότητα, δείχνοντας εξ αρχής πως δεν είχε την παραμικρή διάθεση να αφήσει στον αντίπαλό του τα περιθώρια να αμφισβητήσει τα προγνωστικά, η νίκη ήρθε χωρίς άγχος και με ευρύ σκορ, όπως ακριβώς είχε ζητηθεί πριν από τη σέντρα.

Τα «ελάφια» φρόντισαν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, εξουδετερώνοντας έτσι την τακτική προσέγγιση των γηπεδούχων, κυριάρχησαν πλήρως και προς το τέλος του ημιχρόνου πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, μετατρέποντας την επανάληψη σε τυπική διαδικασία.

Ο Εθνικός το πάλεψε όσο μπορούσε, προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 0-1, πέτυχε το γκολ της τιμής, όμως επί της ουσίας, δεν είχε τις δυνάμεις να ακολουθήσει το ρυθμό μίας σαφώς καλύτερης ομάδας.

Τα γκολ
12’ Ο Γιώργος Καντιμοίρης βρήκε με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον Τσιούνη, ο οποίος έκανε το 0-1 με άψογο πλασέ.

40’ Ο Γεωργιάδης βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Τσιούνη, που «έγραψε» το 0-2 με κοντινή κεφαλιά.

45+1 Ο Παυλίδης επιτέθηκε από τον άξονα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από το Χατζησεβαστό και ο διαιτητής Χαρισμανίδης καταλόγισε πέναλτι. Ο Τσιούνης ήταν εύστοχος, κάνοντας το 0-3 και φτάνοντας ο ίδιος στο χατ τρικ.

50’ Ο Δαλκίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παυλίδης βγήκε πρώτος πάνω στην μπάλα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 με κεφαλιά.

57’ Μετά την ωραία ατομική προσπάθεια που έκανε ο Μασάδο ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Παυλίδη και ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη βούλα». Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κουκουτσέλας, ο οποίος μείωσε σε 1-4.

65’ Ο Γιώργος Καντιμοίρης έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, βγήκε μόνος του απέναντι στον Καρπαθάκη, πλάσαρε σωστά και…1-5.

84’ Το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε από τον Ευγενικό, ο οποίος σκόραρε με πλασέ από θέση τετ α τετ.

Σημειώνεται, ότι ο Εθνικός έφτασε κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ στο 90’, όταν το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο Μασάδο έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Επιπλέον, στο 30’ αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο γενικός της αρχηγός Κώστας Πάττας, για διαμαρτυρία.

Επιπλέον, το χθεσινό ματς ήταν το τελευταίο για τον Βάλντερ Μασάδο με τα χρώματα του Εθνικού, καθώς ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό του ΑΕΡΑ.

Καλύτεροι της Ρόδου ήταν οι Γιώργος Καντιμοίρης, Γεωργιάδης και Τσιούνης, ενώ από πλευράς Εθνικού ξεχώρισαν οι Καρπαθάκης, Μασάδο και Κρεκούκιας.
Άριστη ήταν η διαιτησία των Χαρισμανίδη, Λάζου και Μοσχάτου.

Οι συνθέσεις:
Εθνικός:
Καρπαθάκης, Μασάδο, Κουκουτσέλας, Πάλλας, Τσακίρης (55’ Τσακίρης Γ.), Χατζησεβαστός, Λυριστής, Κρεκούκιας, Βαρέλης, Φιλιππάκου (60’ Γεωργίου), Τσίτας

Ρόδος: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Στ., Γκάιδας, Παυλίδης, Τρίγκας, Τσιούνης (60’ Ευγενικός), Διαλκίδης, Καντιμοίρης Γ., Δήμας (50’ Γεωργάς), Γεωργιάδης (50’ Κουρέττας)

Συμμετοχή στο πένθος με αφιέρωση
Στον πρόεδρο Νίκο Διακίδη και στη σύζυγό του Βαλεντίνα, η οποία έχασε την αγαπημένη της γιαγιά, αφιερώνουν ο Δημήτρης Σκούνας και οι ποδοσφαιριστές του τη χθεσινή νίκη επί του Εθνικού Αρχίπολης. Το δυσάρεστο γεγονός ήταν η αιτία που ο Νίκος Διακίδης δεν έδωσε χθες το παρών στο γήπεδο.

Δοκιμάζεται στον Ατρόμητο
Τέσσερις προπονήσεις με τον Ατρόμητο Αθηνών θα κάνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των μικτών ομάδων στη Χαλκίδα στις αρχές του επόμενου μήνα ο Νίκος Κρεκούκιας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αρχίπολης δεν έχει μπει στο στόχαστρο μόνο της ομάδας του Περιστερίου, αλλά και μεγάλης αθηναϊκής ΠΑΕ.

Περίπατος στη λιακάδα

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο