Σαρωτικό ξέσπασμα, «καυτό» δίδυμο

Σαρωτικό ξέσπασμα, «καυτό» δίδυμο

Σαρωτικό ξέσπασμα, «καυτό» δίδυμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 473 ΦΟΡΕΣ

Για ένα ημίχρονο ήταν μπελάς ο Ατρόμητος για τη Χάλκη, η οποία πήρε «φωτιά» στο δεύτερο μέρος φτάνοντας σ’ ένα άνετο 5-0. Με δέκα παίκτες έμειναν στο 55’ οι δύο ομάδες

Κοσκινού
Αν ο Άγγελος Φραγκάκης μπορούσε να γνωρίζει πόσο όμορφα πράγματα του επιφύλασσαν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού τους αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν θα αγχωνόταν και δεν θα τους κάκιζε για τη φλυαρία τους στο πρώτο. Με μία απίθανη έκρηξη από το 51’ μέχρι το 67’και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντούπη και Μπιζάτη (τέσσερις ασίστ ο πρώτος, τρία γκολ ο δεύτερος), η Χάλκη πέτυχε τέσσερα γκολ, πρόσθεσε άλλο ένα στην εκπνοή και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2014 μ’ ένα εμφατικό 5-0.

Η ομάδα του Κώστα Ζουρούδη στάθηκε καλά μόνο για ένα ημίχρονο. Υπηρέτησε με συνέπεια το αμυντικό της πλάνο, προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις και κατέγραψε μία-δύο καλές στιγμές, την ίδια στιγμή που η Χάλκη ήταν επιθετική, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα, όμως δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες, σπαταλώντας ταυτόχρονα τις λίγες, αλλά σημαντικές, που της προέκυψαν.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι δύο ομάδες έδωσαν την εντύπωση πως…γύρισαν διακόπτη. Το γκολ μετά από έξι λεπτά αγώνα απελευθέρωσε τους γηπεδούχους που στη συνέχεια έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος. Σημειώνεται, πως από το 55’ τόσο η Χάλκη, όσο και ο Ατρόμητος έμειναν με δέκα παίκτες.

Φάσεις και Γκολ
5’ Μετά από ωραίο γύρισμα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά, ο Γκρίτζιος έκανε στην κίνηση το πλασέ από κοντά, με τον Καραμπά να πέφτει και να μπλοκάρει.
15’ Μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα της Χάλκης, η μπάλα πήρε ύψος, ο Θυριάκης την υποδέχθηκε στο ύψος του πέναλτι σουτάροντας στην κίνηση και ο Ματακάκης απέκρουσε δύσκολα στη δεξιά του γωνία.
41’ Ο Μπιζάτης εξαπέλυσε έξω από τη μεγάλη περιοχή ένα συρτό δυνατό σουτ, ο Καραμπάς απέκρουσε, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και στρώθηκε ξανά στο Μπιζάτη. Αυτή τη φορά το σουτ του κόντραρε στα πόδια των αμυντικών και έγινε…ασίστ στον Αποστολόπουλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραμπά στο τετ α τετ.
48’ Η Χάλκη κέρδισε έμμεσο φάουλ. Η πάσα έγινε για τον Αποστολόπουλο, εκείνος πλάσαρε ψηλοκρεμαστά και διαγώνια όμως στάθηκε άτυχος. Η μπάλα αποκρούστηκε από το κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού κοντά στη συμβολή των δοκών και αναπήδησε στο έδαφος, χωρίς να περάσει τη γραμμή.
51’ Ο Ντούπης βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα προς το ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Μπιζάτη, εκείνος στόπαρε και μ’ ένα υπέροχο βολέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καραμπά (1-0).
55’ Οι Αποστολόπουλος και Κρητικός είδαν την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Παπαγιαννίδη για το μεταξύ τους διαπληκτισμό πάνω σε φάση.
63’ Σέντρα του Ντούπη από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, με τον Μπιζάτη να υποδέχεται την μπάλα και να κάνει το 2-0 με νέο θαυμάσιο βολέ από πολύ πλάγια.
65’ Ο ασταμάτητος Ντούπης «σέρβιρε» ένα ακόμα τέρμα, αυτή τη φορά στον Τσιώνη. Η σέντρα που βγήκε από τα αριστερά αξιοποιήθηκε με κοντινή καρφωτή κεφαλιά.
67’ Ο Τσιμπιζίδης έκλεψε στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αφού συνέκλινε προς τον άξονα, πάσαρε στον Ντούπη. Εκείνος είδε την κίνηση του Μπιζάτη στην πλάτη της άμυνας, του πέρασε την μπάλα και… 4-0 με ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ.
90’ Ο Καραμπάς άφησε την εστία του για να προλάβει τον Παντελίδη στα πλάγια αριστερά, εκείνος έκανε το συρτό πλασέ και ο Φραγκάκης, ο οποίος παρακολουθούσε τη φάση, απλά σιγούρεψε το γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Ντούπης και Μπιζάτης, οι οποίοι συνέθεσαν ένα απολαυστικό δίδυμο. Από πλευράς Ατρόμητου ξεχώρισαν οι Καραμπάς και Θυριάκης.

Εξαιρετική ήταν η διαιτησία των Μανώλη Παπαγιαννίδη, Στέργου Γιακουμάκη και Γιάννη Μπερδεμπέ.

Οι συνθέσεις:
Χάλκη: Ματακάκης, Κωστίδης, Σαρίκος (70’ Φραγκάκης), Γκρίτζιος, Τσιώνης, Τσιμπιζίδης, Φυντικάκης (78’ Παντελίδης), Μπιζάτης, Ντούπης (75’ Γουλόπουλος), Παπαλαζάρου, Αποστολόπουλος
Ατρόμητος: Καραμπάς, Αρφαράς, Σαβέλης, Φλεβάρης, Κρητικός, Θυριάκης, Ρουμελιώτης, Καραμολέγκος, Καρίκης (60’ Εξαδάχτυλος), Κασέρης, Μαγγίνης

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!