Δεν αρέσει σε κανέναν...

Δεν αρέσει σε κανέναν...

Δεν αρέσει σε κανέναν...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 398 ΦΟΡΕΣ

Στο 1-1 έληξε ο αγώνας του Πολυβώτη με τον Άγιο Ισίδωρο χθες στη Νίσυρο, αν και οι δύο επεδίωκαν μια νίκη σημαντική για τη σωτηρία

Νίσυρος
Καλό παιχνίδι χθες στη Νίσυρο ανάμεσα στον Πολυβώτη και τον Άγιο Ισίδωρο για την 8η αγωνιστική στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, χωρίς το αποτέλεσμα αυτό να ευνοεί καμιά τους, αφού θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή όσο γίνεται γρηγορότερα, μακριά από…περιπέτειες.

Το σκορ άνοιξε ο Άγιος Ισίδωρος με σουτ του Φωτεινή στο 25’ διατηρώντας την υπεροχή μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Από κει και μετά ανέλαβε… δράση ο Πολυβώτης και ισοφάρισε στο 60’ με κοντινό σουτ του Κουκουβίνου. Οι Νισύριοι είχαν δύο δοκάρια στον αγώνα με τον Φωτεινή ενώ ο 15χρονος Καραγιάννης είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει το «τρίποντο» στην ομάδα του, σπαταλώντας την όμως.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Διακοφιλιππής με βοηθούς τους Γιωργά και Αχιολά.

Πολυβώτης: Κετσές, Ντάτης, Χαρτοφύλης Ν, Καρακωνσταντίνος, Κουκουβίνος, Χασαπλαδάκης, Σταυριανός, Σβύνος, Κάκιας (36’ Καραγιάννης, 85’Ορσάρης), Φωτεινής, Χαρτοφύλης Π. (55’ Κυπραίος).
Άγιος Ισίδωρος: Φωτεινής Ε., Γιωργάς, Καλαεντζής, Δημητράκης, Σάββενας Σ., Βονάκης, Γιακουμής (65’ Σάββενας Κ.), Γεωργαλλής, Κιαουρτζής (77’ Κουρδουνάκης), Διακοπαρασκευάς, Χαρτοφύλης.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή