Ψυχωμένο «διπλό» των Αγίων Θεοδώρων στο Αιγάλεω

Ψυχωμένο «διπλό» των Αγίων Θεοδώρων στο Αιγάλεω

Ψυχωμένο «διπλό» των Αγίων Θεοδώρων στο Αιγάλεω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 588 ΦΟΡΕΣ

Οι Άγιοι Θεόδωροι βρήκαν τον καλό τους εαυτό και στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής πήραν ένα σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα που τους απομακρύνει από την «επικίνδυνη» ζώνη της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ρόδου επιβλήθηκε του Αιγάλεω με 81-79 κι έφτασε τις έξι νίκες στη Γ’ εθνική ενώ αυτή ήταν η δεύτερη μακριά από το Βενετόκλειο και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.

Παρά την απουσία του Βογιατζή, η σημερινή επιθετική γραμμή των Αρχαγγελιτών ήταν η καλύτερη ως τώρα! Με το Γιάννη Σκορδάλη να «βομβαρδίζει» από παντού (22π. με πέντε τρίποντα) και τους Στάθη Βλαχοδήμο, Γιάννη Αγγελόπουλο να σημειώνουν από 14π. ο καθένας, οι «Άγιοι» βρήκαν ρυθμό στην επίθεσή τους από την αρχή της αναμέτρησης και το διατήρησαν ως το τέλος.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό (4-12) ενώ η διαφορά ήταν σταθερά κοντά στους δέκα πόντους έως ότου το Αιγάλεω, με «αιχμή» το Χριστόδουλο Καράβολα (31π.), άρχισε να την ψαλιδίζει και ν’ αποκτά προβάδισμα στο 3ο δεκάλεπτο.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν 71-68 περίπου τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ωστόσο οι Άγιοι Θεόδωροι ήταν απόλυτα ψύχραιμοι και δίνοντας έμφαση στις αμυντικές τους αρετές στα κρίσιμα σημεία πέρασαν και πάλι μπροστά με 81-78 (δύο βολές Αγγελόπουλου).

Το Αιγάλεω, που έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας (αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν στην εξέδρα περισσότερα από τα επιτρεπόμενα τριάντα άτομα), είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο από τη γραμμή των βολών αλλά ευστόχησε στη μία και σε σχεδόν «νεκρό» χρόνο ο Αγγελόπουλος έχασε κι αυτός δύο ελεύθερες βολές αφήνοντας το σκορ σε 79-81.

Δεκάλεπτα: 17-23, 42-45(ημιχρ.), 63-61, 79-81
Διαιτητές: Καρακάσης, Τσακαλογιάννης

Αιγάλεω (Δρουμπούκης): Μένος, Κωνσταντινίδης, Χανιώτης Δ. 10(2), Καράβολας 31(1), Χανιώτης Α. 6(2), Μιλιντίγεβιτς 18(4), Αποσκίτης 10(2), Βαλυράκης, Λοΐζος 4.

Άγιοι Θεόδωροι (Θωμίδης): Κουϊμτζίδης, Μητσού, Παπανικολάου, Βλαχοδήμος 14(2), Ματσαμάς 8(2), Ντέντα 7, Σκορδάλης 22(5), Κούρος 9, Αγγελόπουλος 14, Εκινέ 7.

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στην «Παλαιά Οδό»
Αύριο (22/12) το βράδυ στην «Παλαιά Οδό» οι Άγιοι Θεόδωροι έχουν διοργανώσει χριστουγεννιάτικο πάρτυ και καλούν όλους τους φίλους τους σε μία λαϊκή βραδιά με είσοδο 10 ευρώ και λαχειαγορά για ένα tablet.

Έσπασε το σερί του Κρόνου
Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου στην Κρήτη από τον Εργοτέλη με 80-70 ενώ το Κορωπί επιβλήθηκε με άνεση του Ηροδότου με 83-62.

Εύκολη νίκη και για τον Σπόρτιγκ επί του ουραγού Ιωνικού Ν.Φ. (85-68), ακάθεκτος ο Πόλις Καλλιθέας (επόμενος αντίπαλος των Αγίων Θεοδώρων στις 11/1) κόντρα στο Διαγόρα Δρυοπιδέων (66-45).

Ανώτερος ο Ίκαρος Ν. Σμύρνης απέναντι στον Κάδμο Θηβών (82-63) ενώ το δεύτερο «διπλό» της αγωνιστικής, μετά τους Αγίους Θεοδώρους, έκανε η Πεύκη μέσα στο Ρέθυμνο επί της Ακαδημίας (65-70).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους