Μ. Ιατρίδη: «Ήμουν και είμαι πάντα κοντά στους συμπατριώτες μου.Το ίδιο κάνω και τώρα»

Μ. Ιατρίδη: «Ήμουν και είμαι πάντα κοντά στους συμπατριώτες μου.Το ίδιο κάνω και τώρα»

Μ. Ιατρίδη: «Ήμουν και είμαι πάντα κοντά στους συμπατριώτες μου.Το ίδιο κάνω και τώρα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 282 ΦΟΡΕΣ

Με τους συμπατριώτες της στη Ρόδο βρίσκεται η Μίκα Ιατρίδη, εκμεταλλευόμενη την παρουσία της στο νησί, στο μεσοδιάστημα των ψηφοφοριών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε την Κρεμαστή για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΔΟΠΑΡ, καθώς και το ΚΑΠΗ της περιοχής, όπου και είχε εγκάρδιες συνομιλίες, ενώ βρέθηκε και στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Φάρος» στις Καλυθιές.

«Ειλικρινά, χαίρομαι που μου λέτε ότι είμαι πάντα κοντά σας» σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη ύστερα από το καλωσόρισμα που της επιφυλάχθηκε και πρόσθεσε ότι «το ίδιο κάνω και τώρα, ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που δίνουν ακόμα περισσότερες αφορμές για να βρισκόμαστε, να τα λέμε και να ανταλλάσουμε απόψεις».

Η Μίκα Ιατρίδη είχε και εκτενή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΔ κ. Γιάννη Πάππου, με τον οποίο συζητήθηκαν τόσο το θέμα του ΔΗΦΟΔΩ και τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν το Επιμελητήριο, όσο και οι πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την καλύτερη προώθηση των θεμάτων που ενδιαφέρουν τις παραγωγικές τάξεις του νομού.

Μεταξύ άλλων, η βουλευτής Δωδεκανήσου ανέφερε στον κ. Πάππου ότι η προσφορά των παραγωγικών τάξεων στην ανάπτυξη και στήριξη της τοπικής οικονομίας, ειδικά κάτω από δύσκολές οικονομικές συνθήκες, παραμένει πολύ μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Γ. Παππάς: Αδιάκοπος αγώνας υπέρ των νησιωτών για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας