Ο Κολοσσός H Hotels επισκέφθηκε τα εκπαιδευτήρια "Ροδίων Παιδεία"

Ο Κολοσσός H Hotels επισκέφθηκε τα εκπαιδευτήρια "Ροδίων Παιδεία"

Ο Κολοσσός H Hotels επισκέφθηκε τα εκπαιδευτήρια "Ροδίων Παιδεία"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 720 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του μαθητή Ιπποκράτη Παντελίδη, Πρόεδρο του τμήματος ΣΤ’2 των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», οι παίκτες του «Κολοσσού» επεφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη για τους μαθητές.


Το ευχάριστο κλίμα συμπλήρωσαν τα θερμά λόγια του μαθητή Ιπποκράτη Παντελίδη: «Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και όλο τον κόσμο. Περισσότερο, όμως, αυτό που τους ενώνει είναι το χάρισμα που έχετε, δηλαδή ανθρωπιά, παιδεία, ήθος και το πάθος για τη νίκη στους αγώνες. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Διευθυντή του σχολείου μας, κ. Διονύση Σπανόπουλο, τους δασκάλους μου και τους συμμαθητές μου. Επίσης, πολλές ευχαριστίες στην κ. ‘Αντα Καραγιάννη, στην ΚΑΕ Κολοσσός, στους παίκτες ‘Αγγελο Τσάμη κα Χριστόφορο Στεφανίδη αφού η παρουσία τους θα μας μείνει χαραγμένη. Σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή αγωνιστική χρονιά» .


Στο κλειστό γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων, οι παίκτες του «Κολοσσού» συνομίλησαν με τους μαθητές και είχαν την ευκαιρία να τους απευθύνουν ερωτήσεις σχετικά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισής και την πορεία της ομάδας. Επίσης, οι μαθητές προβληματίστηκαν σε θέματα που αφορούν στη συμπεριφορά των φιλάθλων σε γήπεδα και οι παίκτες έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Τέλος, επισημάνθηκε πόσο σημαντικό είναι ένας μαθητής να συνδυάζει με επιτυχία την προσπάθεια στο σχολείο και ταυτόχρονα την αγάπη του για την άθληση.


Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!