Η εκδήλωση του συλλόγου Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς

Η εκδήλωση του συλλόγου Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς

Η εκδήλωση του συλλόγου Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 387 ΦΟΡΕΣ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ρόδου εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στον Αι Γιώργη- Χουρμαλί, στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Η εκδήλωση του συλλόγου Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου κο Μίλτο Παγκά, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Τέρη Χατζηϊωάννου, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κο Στέργιο Αϊβάζη, τον υποψήφιο βουλευτή συνεργαζόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ κο Αλέξανδρο Λουϊζίδη, και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας, καθώς και την κυρία Ελένη Καρύδη, Πρόεδρο του Συλλόγου ΕΥΘΥΤΑ για την παρουσία τους και τα καλά τους λόγια. Θερμές ευχαριστίες και στην κυρία Αγάπη Καλομοίρη- Χατζηδιάκου, που μας μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, ο οποίος έλειπε στο εξωτερικό.
Η εκδήλωση του συλλόγου Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς
Ευχαριστούμε ακόμη τον Θανάση Βερδελή και τον Κώστα Σταυριανάκη για τους μουσικούς τους αυτοσχεδιασμούς μέσα στο μνημείο του Αγίου Γεωργίου και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έχοντας συμβάλει στη δημιουργία μιας ζεστής και ευχάριστης ατμόσφαιρας.
Ευχαριστούμε ξεχωριστά τις φίλες και τους φίλους μας που προσέφεραν πλούσια δώρα για την λαχειαγορά μας. (Θα ακολουθήσει ιδιαίτερη αναφορά σε επόμενη ανάρτηση).
Η εκδήλωση του συλλόγου Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το μέλος του Συλλόγου μας, δρα Γιώργο Ντέλλα, αρχιτέκτονα Προϊστάμενο του Τμήματος Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου για την ξενάγηση στα μοναστήρια του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Νικολάου, καθώς και στις εκκλησίες του Αγίου Μάρκου, των Αγίων Αποστόλων (Συσσίτιο) και του Αγίου Αθανασίου, που γιόρταζε χθες. Με απλό και παραστατικό τρόπο μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του από την μελέτη, τη συντήρηση και την αναστήλωση αυτών των μνημείων. Ο περίπατος στα μνημεία εξελίχθηκε σε πραγματικό διάλογο με την τέχνη!
Η συμμετοχή όλων σας μας έδωσε μεγάλη χαρά.
Και πάλι τις πιο εγκάρδιες ευχές μας για μια χαρούμενη, ευτυχισμένη και γεμάτη υγεία νέα χρονιά! «ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ».

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη