Σοκαρισμένη για την επίθεση η 55χρονη

Σοκαρισμένη για την επίθεση η 55χρονη

Σοκαρισμένη για την επίθεση η 55χρονη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1165 ΦΟΡΕΣ

Εξηγεί στη “Ροδιακή” πώς την χτύπησε ο κουκουλοφόρος

Λεπτό προς λεπτό τον τρόμο που έζησε από την επίθεση που δέχτηκε πριν μερικές μέρες από τον 52χρονο στην προσπάθεια του να την ληστέψει, περιγράφει η 55χρονη στην «Ροδιακή».

Η ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ στην πόλη της Ρόδου ξεκαθαρίζει καταρχήν πως ουδεμία συγγενική σχέση έχει με τον 52χρονο τον οποίο δεν γνώριζε καν, ενώ όταν της επιτέθηκε είχε καλυμμένο το πρόσωπο και τα χέρια του!

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 17 Ιανουαρίου. Η 55χρονη είχε κλείσει την επιχείρηση της στις 10.30 και δέκα λεπτά αργότερα έφθασε στο σπίτι της. Ο γιος της βρισκόταν στο παράθυρο τον χαιρέτισε και στάθμευσε το πάρκινγκ το αυτοκίνητό της.

Μόλις βγήκε έξω από αυτό και έκανε μερικά βήματα, ένας άγνωστος άνδρας πετάχτηκε μπροστά της από την άλλη πλευρά και κρατώντας ένα ρόπαλο άρχισε να την χτυπάει.

«Πάλεψα μαζί του, έβαλα τις φωνές και βγήκαν οι γείτονες» είπε φανερά σοκαρισμένη η 55χρονη προσθέτοντας ότι ακόμη και τότε ο δράστης δεν σταμάτησε να την χτυπάει.


Σήμερα μία εβδομάδα μετά, η 55χρονη φέρει ακόμη τραύματα και μελανιές στο πρόσωπο και αυτά είναι μόνο τα εμφανή, τα υπόλοιπα έχουν καταγραφεί στην έκθεση των ιατρών του νοσοκομείου όπου μετέβη αμέσως μετά το περιστατικό για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται πως σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και απολογήθηκε για την πράξη του στις 21 Ιανουαρίου. Λόγω της κατάστασης της υγείας του και των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο 52χρονος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο