Σημαντική αύξηση των κρατήσεων

Σημαντική αύξηση των κρατήσεων

Σημαντική αύξηση των κρατήσεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 748 ΦΟΡΕΣ

Επανήλθε στις μεγάλες αυξήσεις κρατήσεων στη γερμανική αγορά το Δεκέμβριο η Ελλάδα, με τη Ρόδο να καταγράφει αύξηση 31%, σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, ενώ το Ηράκλειο είχε αύξηση 25%. Η Κρήτη, ωστόσο, είχε σημειώσει μείωση 25% το Νοέμβριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tornosnews, τα στοιχεία προέρχονται από την TravelTainment, κορυφαίο πάροχο στοιχείων κρατήσεων στη Γερμανία και δημοσιεύονται στο fvw.

Τη μερίδα του λέοντος, πάντως, σε ποσότητα κρατήσεων το Δεκέμβριο είχε η Μαγιόρκα με αύξηση 11% έναντι του ίδιου μήνα πέρυσι και μερίδιο επί του συνόλου των κρατήσεων 23%.

Αυτή ήταν μια σαφής βελτίωση σε σχέση με το Νοέμβριο, όταν το νησί είδε μια πτώση 12% στις κρατήσεις, και ένα μικρότερο μερίδιο αγοράς 20%.

Η ισχυρή ανάκαμψη κρατήσεων στην Αίγυπτο αποτυπώνεται και στα στοιχεία του προηγούμενου μήνα.
Οι κρατήσεις για την Χουργκάντα ήταν κατά 35% υψηλότερες από ό, τι το Δεκέμβριο του 2013, με τον εν λόγω προορισμό να κατακτά την τρίτη θέση στο σύνολο με μερίδιο αγοράς 10%. Η Χουργκάντα είχε αύξηση 22% και το Νοέμβριο.
Αντίθετα, πτώση 4% παρατηρήθηκε στις κρατήσεις στην Αττάλεια της Τουρκίας τον περασμένο μήνα, αν και η Τουρκική Ριβιέρα παρέμεινε ο κορυφαίος προορισμός με μερίδιο 31% των κρατήσεων.
Τον Νοέμβριο, η Αττάλεια είχε δει μια αύξηση κατά 1% σε κρατήσεις.

Τα Κανάρια Νησιά είχαν οριακές αυξήσεις στις κρατήσεις και αφορούσαν χειμωνιάτικες διακοπές στον ήλιο. Το Νοέμβριο, πάντως, τα Κανάρια είχαν διψήφια πτώση.
Οι κρατήσεις για το κύριο τουριστικό αεροδρόμιο της Τυνησίας Enfidha υπέστησαν μείωση 20% τον περασμένο μήνα.
Η TravelTainment επεξεργάζεται πάνω από 250.000 κρατήσεις διακοπών το μήνα, που γίνονται μέσα από περίπου 11.000 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία, 130 tour operators και 130 on line ταξιδιωτικούς πράκτορες.

YourWeddinginGreece.com
Επίσης σύμφωνα με το traveldailynews το YourWeddinginGreece.com, μαζί με τα μέλη του, λαμβάνει μέρος σε τέσσερις βασικές εκθέσεις για γάμους, στη Στοκχόλμη, τη Βηρυτό, την Μπαγκόκ και στο Λονδίνο, ενώ φέτος τέθηκε και ο στόχος για την Ινδία και τη Νέα Υόρκη. Φυσικά το δίκτυο, αξιοποιεί και τις δυνατότητες προώθησης που παρέχουν το Διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.

Η πρώτη ενέργεια για το 2015 είναι η συμμετοχή σε δύο εκθέσεις στο εξωτερικό τον Φεβρουάριο, στην “Grekland Panorama” στη Στοκχόλμη, όπου παρουσιάζεται ολόκληρη η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός και το Your WeddinginGreece. com θα παρουσιάσει το γαμήλιο τουρισμό με συνεκθέτες δύο wedding planners, τη Life Events με έδρα τη Ζάκυνθο, και την Olga’s Wedding με έδρα την Αθήνα, και στην έκθεση γάμου “Wedding Folies” στη Βηρυτό με συνεκθέτες την Grecotel, τη Mideast, και την περιοχή προ του Άθω.

Τα μέλη του YourWeddinginGreece.com είναι τα ακόλουθα:
Αστέρας Βουλιαγμένης
Grecotel
Mideast Travel Worldwide
Photopek
Olga’s Wedding
Divani Collection
Δήμος Αλονήσου
G&M Weddings
Δήμος Χερσονήσου
Elite Events Santorini
Δήμος Ελαφονήσου
Thalatta Seaside Hotel
Hotel Liostasi
Astir Odysseus Kos
Δήμος Μονεμβασιάς
MTM DMC, Ρόδος
Aqua Vista Hotels
Spicy Bites Catering, Santorini
Oceanids Estate, Santorini
Pro-support, Santorini
Life Events
Phosart
Moments, Weddings and Events

Μέλη στο δίκτυο μπορούν να γίνουν όλοι οι προμηθευτές υπηρεσιών για γάμους από wedding planners, μέχρι προορισμοί της Ελλάδας, φωτογράφοι, εταιρείες catering, χώροι εκδηλώσεων φυσικά, ξενοδοχεία.

Διαβάστε ακόμη

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη