Βίντεο και φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Δημαρχείου

Βίντεο και φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Δημαρχείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2218 ΦΟΡΕΣ

Ακολούθησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 25ης Ιανουαρίου, ανέβηκαν τα σκαλιά του Μεγάρου της Περιφέρειας οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας με επικεφαλής τους νεοεκλεγέντες βουλευτές Δωδεκανήσου, κ.κ. Δημήτρη Γάκη και Νεκτάριο Σαντορινιό, και είχαν την πρώτη, εθιμοτυπική, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Λίγο νωρίτερα, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν ξεκινήσει από το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, και με πομπή κατέβηκαν στην πλατεία Δημαρχείου, σφυρίζοντας και κραδαίνοντας σημαίες. Εκεί άρχισαν τα τραγούδια και πανηγύρισαν την ιστορική νίκη του κόμματος.
Έπειτα από λίγη ώρα, αντιπροσωπεία του κόμματος, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γάκη, Σαντορινιό, Μαυροματάκο, Μαρίνο, Γουβιά κ.α., επισκέφθηκαν τον κ. Χατζημάρκο στο γραφείο του για την παραδοσιακή εθιμοτυπική επίσκεψη.
Ενωτικός ο κ. Χατζημάρκος
Υποδεχόμενος τους παραπάνω ο Περιφερειάρχης, ο οποίος, μάλιστα, βγήκε στο διάδρομο της Περιφέρειας, αφού τους συνεχάρη, έστειλε μήνυμα ενότητας στην κοινή προσπάθεια για τα προβλήματα του τόπου και των νησιών, και επανέλαβε αυτό που είχε δηλώσει το πρωί της Κυριακής, ότι δηλαδή είναι όλοι μαζί, οι 34 Δήμαρχοι, ο Περιφερειάρχης και οι εννέα βουλευτές της Περιφέρειας, στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών.
Ο κ. Χατζημάρκος ήταν κατηγορηματικός απευθυνόμενος προς τους δύο νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη συνεργασία που θα έχουν και ότι αυτή είναι δεδομένη.
Μάλιστα, δεν στάθηκε σ’ αυτό αλλά αναφέρθηκε και σ’ αυτά που είναι μπροστά μας και τις προσπάθειες που θα πρέπει να γίνουν, για τις οποίες χρειάζεται η συνεισφορά όλων.
Από την πλευρά τους, τόσο ο κ. Γάκης όσο και ο κ. Σαντορινιός, διαβεβαίωσαν και εκείνοι ότι θα εργαστούν όλοι μαζί για το καλό του τόπου, μίλησαν για την τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνουν και ότι έχουν συναίσθηση αυτής και είπαν ότι η συνεργασία είναι δεδομένη.
Ειδικότερα, ο κ. Γάκης επανέλαβε την πρόταση που είχε διατυπώσει παλαιότερα για τη δημιουργία ενός Δωδεκανησιακού «λόμπι» που θα προτάσσει και θα χειρίζεται τα μείζονα ζητήματα της περιοχής, κάτι στο οποίο ο Περιφερειάρχης εμφανίστηκε δεκτικός.
Η πρώτη αυτή συνάντηση επισφραγίστηκε με την προσφορά ποτού από τον Περιφερειάρχη και μία πρόποση.

Διαβάστε ακόμη

Δεύτερη φορά αριστερά

Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών

ΑΝΕΛ: Θα παλέψουμε για τα προβλήματα του τόπου

Συνεργασία με το δήμαρχο είχε ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός

Ένα απο τα άκυρα ψηφοδέλτια των εκλογών

N. Bενετοκλή: Πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν πείσαμε τον κόσμο

Συγχαρητήρια ΣΕΤΕ στον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα

Aπό σήμερα ξαναχτίζουμε την πατρίδα μας