Συζήτηση για τα λιμάνια της Περιφέρειας

Συζήτηση για τα λιμάνια  της Περιφέρειας

Συζήτηση για τα λιμάνια της Περιφέρειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 368 ΦΟΡΕΣ

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ που θα συνεδριάσει το Σάββατο

Το ερχόμενο Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.
Τα θέματα που θα συζητηθούν σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη είναι τα εξής:


“ΘΕΜΑ 1ο: Επικύρωση πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 2ο: Ενημέρωση προέδρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για το καθεστώς λειτουργίας λιμένων της Π.Ν.Α.

ΘΕΜΑ 4ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για το καθεστώς λειτουργίας υδατοδρομίων.

ΘΕΜΑ 5ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί της κατάργησης του Δημοτικού Φόρου Δωδεκανήσου (ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.)

ΘΕΜΑ 6ο: Αρμοδιότητα καθαρισμού & Αστυνόμευσης ρεμάτων, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. (σχετ. έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, της Π.Ν.Α.)

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. Νοτίου Αιγαίου, για το έργο: «Επιστημονική και Τεχνική Υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υλοποίηση έργων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων εδαφικής συνεργασίας».

ΘΕΜΑ 8ο: Εισφορές Εταίρων του Κέντρου Πρόληψης ‘’ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ’’.

ΘΕΜΑ 9ο: Ορισμός δύο (2) τακτικών εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους, για τη συγκρότηση της Πενταμελούς Επιτροπής του Ν. 4071/2012, για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Νομών Δωδεκανήσου & Κυκλάδων.

ΘΕΜΑ 10ο: Ορισμός ενός (1) τακτικού εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της Ελεγκτικής Επιτροπής του άρ. 232 του Ν. 3852/2010 περί Αστικής Ευθύνης Αιρετών Τ.Α. της Α.Δ.Α.

ΘΕΜΑ 11ο: Αντικατάσταση εκπροσώπων στην Επιτροπή Διαχείρισης των προγραμμάτων LEADER ΠΑΑ και Αλιείας. (σχετική απόφαση με αρ. 67/24-11-2014 Δ.Σ.)

ΘΕΜΑ 12ο: Απόδοση Παγίας Προκαταβολής οικ. έτους 2014.

ΘΕΜΑ 13ο: Ανάληψη Παγίας Προκαταβολής οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 14ο: Επικύρωση αποφάσεων: α) προέδρου Π.Ε.Δ. με αριθμό 37, 38 και 40/2014 & 1/2015 και β) αντιπροέδρου Π.Ε.Δ. με αριθμό 1/2015.

ΘΕΜΑ 15ο: Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 16ο: Εφάπαξ έγκριση δαπανών οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση λειτουργικών δαπανών των δύο γραφείων των Τ.Π Δωδεκανήσου & Κυκλάδων της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα:
α) λειτουργικών δαπανών προηγούμενης οικονομικής χρήσης έτους 2014 και
β) λειτουργικών δαπανών έως 31/1/2015.

ΘΕΜΑ 18ο: α) Έγκριση της Έκθεσης προόδου της ΑΝ.ΕΤ.ΚΥ. Α.Ε., για την τεχνική υποστήριξη του Τοπικού Δικτύου του Τ.Π. Κυκλάδων της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, για την περίοδο από 1/10/2014 έως 31/12/2014 κ΄ έγκριση καταβολής της 3ης δόσης της αμοιβής, σύμφωνα με το από 16/4/2014 υπογεγραμμένο Ιδιωτικό Συμφωνητικό.
Β) Πρόταση συνεργασίας Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων Α.Ε. με Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, για την Τεχνική Υποστήριξη του Τοπικού Δικτύου του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγγραφο – αίτημα του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών (Ε.Ι.Ε.) για οικονομική ενίσχυση των πολιτιστικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων του Επιστημονικού & Μορφωτικού Ιδρύματος Κυκλάδων (Ε.Μ.Ι.Κ.).

ΘΕΜΑ 20ο: Σύναψη σύμβασης με εξωτερικούς συνεργάτες για την μηχανογραφική υποστήριξη λογιστηρίου – μισθοδοσίας οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση ανάθεσης σύμβασης Ετήσια συντήρηση έτους 2015 συστήματος μηχανογραφικών εφαρμογών πληροφορικής για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τον καθαρισμό των δύο γραφείων των Τ.Π. Δωδεκανήσου κ΄ Κυκλάδων της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου.

ΘΕΜΑ 23o: Καθορισμός τόπου επόμενης συνεδρίασης Δ.Σ., σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 16 του Π.Δ. 75/2011”.

Διαβάστε ακόμη

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Συμβαίνει τώρα: Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι