Χριστόφορος Στεφανίδης: "Πρώτα η παραμονή"

Χριστόφορος Στεφανίδης: "Πρώτα η παραμονή"

Χριστόφορος Στεφανίδης: "Πρώτα η παραμονή"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και τους στόχους του Κολοσσού H Hotels στο πρωτάθλημα

Με το ώριμο παιχνίδι του, ο Χριστόφορος Στεφανίδης ξεχώρισε στην εντός έδρας αναμέτρηση του Κολοσσού H Hotels κόντρα στον Πανιώνιο και συνέβαλλε τα μέγιστα στην έβδομη νίκη των «θαλασσί» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος γκαρντ, αναφερόμενος στο σαββατιάτικο ματς με τους «κυανέρυθρους», σχολίασε ότι «είχαμε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα. Επειδή, όμως, το ρόστερ μας ήταν πολύ μικρό σε αυτό το παιχνίδι, λόγω της απουσίας του Τσάμη, έπρεπε να βγάλουμε κάποιους παίκτες «κρυφά χαρτιά».

Οι Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης και Σιολόγκας ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα όσο έπαιξαν. Από εκεί και πέρα, έπρεπε κάποιοι παίκτες, να πάρουν περισσότερες ενέργειες, να μοιραστούμε το χρόνο και να διαχειριστούμε την απουσία του Άγγελου. Τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

Μιλώντας για τους στόχους της ροδίτικης ομάδας και τα δυνατά της στοιχεία, ο Στεφανίδης είπε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με το βασικό μας στόχο, που είναι η παραμονή, και μετά σκεφτόμαστε όλα τ’ άλλα.
Στα επόμενα εφτά παιχνίδια, δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Κολοσσός θα μπει να παίξει έχοντας τον τίτλο του φαβορί. Γι’ αυτό, ας βρούμε πρώτα τις νίκες που θα μας εξασφαλίσουν μαθηματικά την παραμονή μας και μετά κοιτάμε γι’ άλλους στόχους. Κι αυτό γιατί ομάδες όπως ο Πανιώνιος, δεν μπορείς να τις ξεγράφεις. Όποιος ξεγράψει τον Πανιώνιο, κάνει μεγάλο λάθος και αναφέρομαι στον Πανιώνιο, επειδή είναι στην τελευταία θέση.

Εμείς έχουμε εξαιρετική λειτουργία στο αμυντικό κομμάτι. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι και διαβασμένοι, με οποιονδήποτε κι αν παίζουμε. Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, η ομάδα συγκεντρώνεται στον αντίπαλο.

Η αλήθεια είναι ότι ο χαρακτήρας της ομάδας έχει αλλάξει κυρίως στον επιθετικό τομέα κι αυτό οφείλεται στις αλλαγές των παικτών. Όμως, αμυντικά, παραμένουμε καλοί κι αυτό μας δίνει δύναμη, όπως μας έδωσε και στο ματς με τον Πανιώνιο και κερδίσαμε. Τώρα παίζουμε πολύ καλύτερα, απ’ ό,τι στην αρχή της περιόδου».

Τέλος, ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ως φιλοξενούμενος στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το επόμενο θα διεξαχθεί μέσα στο τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου: Μόνο να κερδίσουμε έχουμε απ’ αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να τον πιέσουμε. Δεν θα μπούμε στο παιχνίδι για να χάσουμε και δεν θα έχουμε άγχος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη την τελευταία 20ετία».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης