Τελευταίο παιχνίδι του «τίγρη»!

Τελευταίο παιχνίδι του «τίγρη»!

Τελευταίο παιχνίδι του «τίγρη»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 396 ΦΟΡΕΣ

Η ήττα του Πανιωνίου στη Ρόδο οδήγησε σε «διαζύγιο» της ΚΑΕ με το Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ευχαριστίες προς Κολοσσό κι επίσημα «εύσημα» στη διαιτησία.

Το αρνητικό αποτέλεσμα και η κακή εμφάνιση του Πανιωνίου στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό H Hotels έφερε εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία καθώς ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποτελεί από χθες παρελθόν και τη θέση του θα πάρει ο Κρις Χουγκάζ.

Επίσης, η διοίκηση της νεοσμυρνιώτικης ΚΑΕ συμπεριέλαβε στην επίσημη ανακοίνωσή της ευχαριστίες προς τους Ροδίτες για τη φιλοξενία αλλά και θετικά σχόλια για τη διαιτησία στο Βενετόκλειο η οποία ήταν ομολογουμένως εξαιρετική: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Οι διοικούντες τον Ιστορικό αισθάνονται ευγνώμονες για όσα πρόσφερε ο έμπειρος κόουτς στην ομάδα, ωστόσο η πίεση για θετικά αποτελέσματα μάς αναγκάζει να προβούμε σε αλλαγή.
Ο νέος προπονητής θα είναι ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος θεωρείται εκ των καλύτερων της γενιάς του, ανήκει στην οικογένεια του Πανιωνίου και διατηρεί χρόνια ισχυρούς δεσμούς, με το σύλλογο…

…Η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ θέλει να ευχαριστήσει την ΚΑΕ Κολοσσός για τη φιλοξενία ενώ, όπως έχει εκφράσει τις ενστάσεις της για διαιτησίες σε προηγούμενα ματς, θα ήθελε να δηλώσει πως αυτή του αγώνα στη Ρόδο (των Αναστόπουλου, Παπαπέτρου και Μαγκλογιάννη) ήταν εκ των καλύτερων που έχει ζήσει φέτος».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους