Μαρία Αγγέλου: «Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την δύναμη που μου δώσατε»

Μαρία Αγγέλου: «Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την δύναμη που μου δώσατε»

Μαρία Αγγέλου: «Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την δύναμη που μου δώσατε»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 667 ΦΟΡΕΣ

Η δήλωση της υποψήφιας βουλευτού Δωδεκανήσου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

«Σήμερα είναι η μέρα της δημοκρατίας. Σήμερα είναι η μέρα που βρίσκουμε ξανά την ελπίδα μας. Γυρίσαμε σελίδα. Οι πολίτες έδωσαν την κατάλληλη απάντηση στις πολιτικές λιτότητας που μας εξαθλίωσαν και σε όσους την πρέσβευαν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διέψευσαν τους δημοσκόπους που μας ήθελαν εκτός βουλής και αντί αυτού είμαστε οι ρυθμιστές της πολιτικής σταθερότητας. Είμαστε αυτοί που με τη συμβολή τους δημιουργήθηκε άμεσα μια νέα σταθερή κυβέρνηση.

Όσον αφόρα την πορεία μας στα Δωδεκάνησα, καθημερινοί άνθρωποι με αγώνα καταφέραμε να φέρουμε ένα αξιοπρεπές ποσοστό δίχως κομματικούς μηχανισμούς και τεχνικές του παρελθόντος. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.



Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν δίνοντας μου την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιό μας. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την δύναμη που μου δώσατε, τιμώντας την επιλογή σας στο πρόσωπο μου και στηρίζοντας την νέα κυβέρνηση με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας. Των Δωδεκανήσων».

Αυτές ήταν οι δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης