ΦΛΑΣ στο παρελθόν

ΦΛΑΣ στο παρελθόν

ΦΛΑΣ στο παρελθόν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 133 ΦΟΡΕΣ

Εν Ρόδω Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 1955 Αριθ. Φύλλου 1126

ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΗ ΣΗΜΕΡΟΝ Η Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Η Ενωσις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θα συνέλθη σήμερον Παρασκευήν και ώραν 6.30 μ.μ. εις τα Γραφεία του Σταδίου δια να λάβη επειγούσης φύσεως αποφάσεις. Υπό ταύτης προσεκλήθη όπως παραστή και ο Επιθεωρητής Σωματικής Αγωγής κ. Δημητριάδης, όστις μόλις επέστρεψεν εκ της εις τα χωρία Αφάντου και Λίνδου περιοδείας του.
Πληροφορούμεθα ότι την προσεχή Κυριακήν θα συνέλθη εκ νέου η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου προκειμένου να καταρτίση το πρόγραμμα και σειράν των συναντήσεων του πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών του β’ γύρου η έναρξις του οποίου θα καθορισθή αναλόγως την 5ην ή και 13ην τρέχ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΞΗΡΑΣ
Το σωματείον Φορτοεκφορτωτών κυλινδρομύλου διεμαρτυρήθη δι’ αναφοράς του προς την Γενικήν Διοίκησιν Δωδεκανήσου, υπουργείον Εργασίας, Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος, Εργατικόν Κέντρον Ρόδου, διότι η Γενική Διοίκησις κατά την συγκρότησιν της επιτροπής ρυθμίσεως φορτοεκφορτωτικών ζητημάτων ξηράς δεν διορίσθει ως τακτικόν μέλος ο επιδειχθείς παρά του εν λόγω σωματείου αντιπρόσωπος Ιάκωβος Ιακωβίδης αλλά ο Βασίλειος Καραγιάννης του σωματείου Φορτοεκφορτωτών Λαχαναγοράς.


ΦΛΑΣ στο παρελθόν
ΔΙΕΤΕΘΗΣΑΝ 100.000 ΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΝ ΖΗΜΕΙΩΝ
Δι’ αποφάσεως του κ. Γεν. Διοικητού Δωδεκανήσου ενεκρίθη προσωρινώς η διάθεσις πιστώσεως δραχμών 100.000 δια την ανάσχεσιν πλημμυρών διευθέτησιν παρεκ-τραπέντων χειμάρρων Ρόδου και εν γένει αποκατάστασιν ζημιών, προξενηθεισών επί του οδικού δικτύου Ρόδου κατά την επισυμβάσαν θεομηνίαν της 22ας Ιανουαρίου 1955.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΔΡΑΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Υπό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Τηγανίου Σάμου απεστάλη σήμε εις το ενταύθα Λιμεναρχείον δια του οποίου γνωρίζει ότι συνελήφθησαν οι δύο νεαροί Λέριοι, οι οποίοι προ τινών ημερών εδραπέτευσαν εκ των Τεχνικών Δχολών της νήσου με μίαν βάρκαν την οποίαν είχαν κλέψει.

ΘΑ ΕΛΘΗ ΕΙΣ ΡΟΔΟΝ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ελήφθη τηλεγράφημα εξ Ηρακλείου Κρήτης αποσταλέν υπό του “Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου” πρωταθλητρίας ομάδος ποδοσφαίρου Κρήτης, δια του οποίου αποδέχεται δύο συναντήσεις με τον Γυμναστικόν Σύλλογον Διαγόραν επ’ ευκαιρία των εορτών της 50ετηρίδας του.
Ο Ο.Φ.Η. θα συνοδεύεται τουλάχιστον από 400 εκδρομέων Κρητών.
Αι συναντήσεις αύται θα λάβουν χώραν την Κυριακήν και Δευτέραν του Πάσχα.

Η Α.Σ. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΔΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ
Χθες το απόγευμα η Α.Σ. ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Σπυρίδων συνοδευόμενος υπό της δεσποινίδος Μπουλαλά και τινών άλλων, μετέβησαν εις τα χωρία Μαλώναν, Μάσσαρη, Κάλαθον, Λίνδον, Λάρδον, Πυλώναν, Ασκληπειό και Γεννάδι όπου διένειμαν δέματα της Αμερικανικής αποστολής εις απόρους οικογενείας.

ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑΙ ΕΙΣ ΛΕΣΧΗΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
Αύριον Σάββατον και ώραν 3.30 μ.μ. το συνεργείον κινηματογραφικών προβολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, υπό την διεύθυνσιν του κ. Παντελάκη θα προβάλη εις την λέσχην της Τοπικής Ενορίας Προσκόπων, ταινίας προσκοπικού περιεχομένου.
Την εν λόγω παράστασιν θα παρακολουθήσουν μόνον τα προσκοπικά και λυκοπουλικά τμήματα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΦΕΓΓΑΡΟΨΑΡΟ
Το Υδροβιολογικόν Ινστιτούτον της ΓΔΔ ανακοινοί ότι παρά την ακτήν του χωρίου Φάνες συνελήφθη χθες εις ορθαγορίκος κοινώς φεγγαρόψαρο ανήκων εις το σπάνιον είδος Ορθαγορίσκους Τρουνκάτους. Ούτος αγοράσθη υπό της υπηρεσίας εταρυχεύθη.

ΤΟ ΝΕΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Την παρελθούσαν Κυριακήν και ώραν 12 μεσημβρινήν συνήλθεν υπό την προεδρίαν του λαβόντος τας περισσοτέρας ψήφους δημοτικού συμβούλου Θ. Παπαμιχαήλ, το δημοτικόν Συμβούλιον Καλύμνου και προέβη εις την εκλογήν του Προεδρίου του και της Δημαρχιακής Επιτροπής. Πρόεδρος εξελέγη ο δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλεύς Κουτρούλης, Αντιπρόεδρος ο Κων. Νικολαΐδης και Γραμματεύς η σύμβουλος Ελένη Δ. Κουντούρη. Καθήκοντα ειδικού Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου, ανετέθησαν εις τον Γραμματέα του Δήμου Αντ. Τάταρην.

Διαβάστε ακόμη

Φίλιππος Ζάχαρης: Ο πολύπλευρος άνθρωπος σε μία πολύπλοκη ζωή

Ηλίας Καραβόλιας: «Η επικίνδυνη εμμονή»

Θανάσης Καραναστάσης: Με τους... κράχτες στην Ευρωβουλή

Σωτήρης Ντάλης: "Iσραήλ- Ιράν: Από τον σκιώδη πόλεμο στην απόλυτη σύγκρουση;"

Μαρία Καρίκη: Πώς χτίζεται η αυτοπεποίθηση;

Θάνος Ζέλκας: "Τηλεπερσόνες στα ψηφοδέλτια: Αυτή η μάστιγα"

Αγαπητός Ξάνθης: Η μετεγκατάσταση των ταχυδρομείων Ρόδου στην Εθνικής Αντιστάσεως είναι μια πολεοδομική «βόμβα» στα θεμέλια της πόλης μας

Κοσμάς Σφυρίου: Τα 50 χρόνια της Δημοκρατίας μας απάνηση στην 7χρονη δικτατορία 1967-74