Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 432 ΦΟΡΕΣ

Τι δήλωσε ο υποψήφιος του κόμματος, Βάιος Καλοπήτας

Η ευρεία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ευθυγραμμίζεται με την ανάγκη του ελληνικού λαού να γυρίσει σελίδα. Ευχή όλων είναι να μπορέσει η νέα κυβέρνηση να διαχειριστεί με υπευθυνότητα τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζεται και κυρίως να ολοκληρώσει με τέτοιο τρόπο τη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας ώστε να ξεκινήσουν οι διεργασίες για τη διευθέτηση του χρέους.

Το εκλογικό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό, ωστόσο, που περιμέναμε. Παρά το γεγονός ότι η προεκλογική μας αφήγηση ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, που επιτάσσει εθνικό μέτωπο συνεργασίας για την επίλυση των μεγάλων εθνικών ζητημάτων, δεν καταφέραμε να κάνουμε τους πολίτες κοινωνούς αυτής της θέσης.

Το ΠΑΣΟΚ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, προχωρά σε ένα συνέδριο ριζικής ανανέωσης, ενότητας και συσπείρωσης του ευρύτερου χώρου των δημοκρατικών δυνάμεων. Εκεί θα είναι παρούσα η νέα γενιά. Προχωράμε με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, προσδοκώντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει ξανά κοινωνική πλειοψηφική δύναμη.

Προσωπικά, σας ευχαριστώ όλους για τη δύναμη που δώσατε στην Παράταξη στο νομό μας και κυρίως για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Είναι τιμή για μένα που μου ανοίξατε τα σπίτια σας, που συζητήσατε μαζί μου τα προβλήματα της καθημερινότητας, που δεχθήκατε να ακούσετε τις προτάσεις μου.
Σας ευχαριστώ ειλικρινά.
Καλοπήτας Βάιος
Γραμματέας Σ.Ε ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa