Διαγόρας Βατίου: Η ευκαιρία του να αντεπιτεθεί

Διαγόρας Βατίου: Η ευκαιρία του  να αντεπιτεθεί

Διαγόρας Βατίου: Η ευκαιρία του να αντεπιτεθεί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 439 ΦΟΡΕΣ

Το πρώτο από τα συνεχόμενα παιχνίδια, που αν τα αξιοποιήσει, θα κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, δίνει το Σάββατο στην Κάρπαθο ο Διαγόρας Βατίου. Εκτός αποστολής θα μείνει μόνο ο ανέτοιμος Ζουρούδης

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, για το Διαγόρα Βατίου το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο είναι ένα από τα πλέον σημαντικά της φετινής χρονιάς, με τον προπονητή Γιάννη Καμπούρη να το έχει «σημαδέψει» ως το εναρκτήριο της βαθμολογικής αντεπίθεσης της ομάδας του.

«Τα ψέματα τελείωσαν. Για εμάς, ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινάει από τον αγώνα με τον Ποσειδώνα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του τεχνικού των Βατενών, ο οποίος βλέπει το πρόγραμμα του συγκροτήματός του να «ανοίγει» και να γίνεται σαφώς πιο βατό. Βέβαια, ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους πως η τελευταία διαπίστωση είναι θεωρητική και από μόνη της, δεν σημαίνει τίποτα. Το παν είναι να επιβεβαιωθεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Αν…δεν, ο Διαγόρας θα βρεθεί στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να αγωνιά μέχρι τέλους για την παραμονή του στην κατηγορία, ίσως και με κόντρα τις πιθανότητες.

Η ομάδα της Νότιας Ρόδου θα ταξιδέψει στην Κάρπαθο χωρίς τον αρχηγό της Δημήτρη Ζουρούδη, ο οποίος έχει μεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, παρακολουθώντας πλέον μεγάλα κομμάτια του ομαδικού προγράμματος, όμως δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος και ο Γιάννης Καμπούρης δεν θέλει να ρισκάρει.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά, ενώ κανονικά εντάχθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο αμυντικός Κοσμάς Καραγιάννης.
Δεν θα ταξιδέψει στην Κάρπαθο ο τραυματίας Δημήτρης Ζουρούδης  ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
Δεν θα ταξιδέψει στην Κάρπαθο ο τραυματίας Δημήτρης Ζουρούδης ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους