Σήμερα στην ανακρίτρια για το τσάι Αιθιοπίας

Σήμερα στην ανακρίτρια  για το τσάι Αιθιοπίας

Σήμερα στην ανακρίτρια για το τσάι Αιθιοπίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 606 ΦΟΡΕΣ

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει σήμερα για να απολογηθεί ο 51χρονος κάτοικος Ρόδου που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην μεγάλη υπόθεση εισαγωγής εκατόν και πλέον κιλών ναρκωτικής ουσίας ΚΗΑΤ από την Αφρική.

Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας που έχει εντοπιστεί στην χώρα μας και η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.

Σε αυτήν φέρονται να εμπλέκονται ο 51χρονος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος φέρεται ως το άτομο που παραλάμβανε τα δέματα μέσω ταχυδρομείου με την ναρκωτική ουσία και στην συνέχεια, με τον ίδιο τρόπο τα έστελνε στην Αμερική, αλλά και 36χρονος από την Αιθιοπία που κατοικεί στην Αθήνα.
Ο τελευταίος φέρεται το άτομο που έστελνε τα δέματα με την ουσία ΚΗΑΤ στον 51χρονο και παράλληλα του υποδείκνυε που και σε ποια άτομα θα έστελνε τα ναρκωτικά.

Σε βάρος των δύο εμπλεκομένων ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την ειδικότερη μορφή της διαμετακόμισης, της εισαγωγής, κατοχής και αποστολής, από δράστη που ενεργεί κατ’ επάγγελμα και το όφελος υπερβαίνει το ποσό των 75.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση.
Για τα αδικήματα αυτά σήμερα ο 51χρονος θα προσα-χθεί, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Γρηγόρη Μοράρη, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί.

Σημειώνεται πάντως πως ο 51χρονος αρνείται πως έχει την παραμικρή σχέση με τα ναρκωτικά ενώ προανακριτικά δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο των δεμάτων.

Διαβάστε ακόμη

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών