Συνεδριάζει την Παρασκευή το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 584 ΦΟΡΕΣ

Με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδριάζει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, στο Εμπορικό Λιμάνι της Ρόδου, με τα εξής θέματα:

1. Έγκριση οδοιπορικών εξόδων του προσωπικού του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.

2. Έγκριση δαπανών προμηθειών και εργασιών του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.

3. Σχετικά με την υφιστάμενη παραχώρηση χρήσης χώρου στην ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. στην χερσαία Λιμενική Ζώνη Ακαντιάς Ρόδου & την εξέταση νέου αιτήματος της για την παραχώρηση χρήσης επιπλέον χερσαίου χώρου για την εξυπηρέτηση των αναγκών της.

4. Σχετικά με την παραχώρηση του υπ΄ αριθμό 10 οικοδομήματος Μαρίνας Μανδρακίου Ρόδου (όπως αυτό απεικονίζεται στο επισυναπτόμενο στην παρούσα τοπογραφικό διάγραμμα) στον Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ., για την χρήση του ως γραφείου για την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

5. Σχετικά με την προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Μελέτη κατασκευή και Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Υδατοδρομίων στους λιμένες δικαιοδοσίας του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.

6. Επιλογή ορκωτού λογιστή για έλεγχο ισολογισμού έτους 2013

7. Έγκριση της μελέτης του έργου : «Διαμόρφωση χερσαίου χώρου λιμένων Τουριστικού και Ακαντιάς (Κυκλοφοριακή μελέτη), των όρων δημοπράτησης και την σύσταση επιτροπής διαγωνισμού.

8. Έγκριση του Πρακτικού ΙV της Επιτροπής του Διαγωνισμού της μελέτης: «Υποστηρικτικές μελέτες και οριστική μελέτη του Έργου: “ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΕΝΑ ΦΑΝΩΝ ΡΟΔΟΥ”

9. Έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΜΜΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ”» του μελετητή Ελευθέριου Γλεντή

10. Έγκριση 1ου λογαριασμού της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΜΜΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΡΑΦΥΓΙΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ”» του μελετητή Ελευθέριου Γλεντή ποσού 4.361,02 € (χωρίς ΦΠΑ 16%)

11. Έγκριση α) διενέργειας διαγωνισμού του έργου : «Ανακατασκευή ράμπας ανελκύσεως σκαφών λιμένα Μεγίστης» προϋπολογισμού 98.000,00 € ( Κ.Α.Ε. 10-7329.156) β) ορισμός επιτροπής διαγωνισμού.

12. Έγκριση 2ου και τελικού λογαριασμού του έργου ¨Αποκατάσταση ζημιών αλιευτικού καταφυγίου Φαληρακίου Ρόδου΄΄ ποσού 3.782,73 με Φ.Π.Α. εργολαβίας ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΚΡΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.

13. Έγκριση 1ου και τελικού λογαριασμού ποσού 18.046.45 € (με ΦΠΑ) των συμπραττόντων γραφείων ΡΟΓΚΑΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε., ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΟΥ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ-ΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ που αφορά την κατ΄ αποκοπή αμοιβή για την εκπόνηση τόσο της προκαταρκτικής μελέτης όσο και των απαραίτητων στη φάση αυτή υποστηρικτών μελετών της μελέτης: «Υποστηρικτικές μελέτες και οριστική μελέτη του Έργου: “ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΕΝΑ ΦΑΝΩΝ ΡΟΔΟΥ” »

14. Έγκριση α)Της μελέτης του έργου : «Κατασκευή τουαλετών στο αλιευτικό καταφύγιο Φαληρακίου Ρόδου» β) της απ΄ ευθείας ανάθεση των εργασιών στον Ε.Δ.Ε ΜΑΚΡΗ ΣΑΒΒΑ & ΣΙΑ Ε.Ε και γ) της διάθεσης πίστωσης.

15. Έγκριση της μελέτης του έργου : « Πυρασφάλεια τουριστικού λιμένα και κρηπιδωμάτων Μανδρακίου Ρόδου» συνολικού προϋπολογισμού 242.000,00€ (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 16%)

16. Έγκριση ορισμού επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Ανάδειξη της παραλιακής ζώνης της Μεσαιωνικής Πόλης από την πύλη Απ. Παύλου έως την οδό Αυστραλίας – Κατασκευή ξύλινου πεζόδρομου από την θαλασσινή πύλη μέχρι τον Τουριστικό Λιμένα Ρόδου” , Εργολαβίας: Κ/ΞΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. – ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ»

17. Έγκριση της μελέτης με τίτλο: Τοπογραφική – Υψομετρική - Βυθομετρική και Κτηματογραφική αποτύπωση ανατολικής πλευράς λιμένα Γιαλού Σύμης από παλαιά κρηπίδωση έως τις εγκαταστάσεις πρατηρίου υγρών καυσίμων υπό του αναδόχου μελετητή Σάββα Γιορδαμνή Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό»

18. Έγκριση 1ης & τελικής πιστοποίησης της μελέτης με τίτλο: Τοπογραφική – Υψομετρική - Βυθομετρική και Κτηματογραφική αποτύπωση ανατολικής πλευράς λιμένα Γιαλού Σύμης από παλαιά κρηπίδωση έως τις εγκαταστάσεις πρατηρίου υγρών καυσίμων υπό του αναδόχου μελετητή Σάββα Γιορδαμνή Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό»

19. Παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος για την θαλάσσια περιοχή δικαιοδοσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου

20. Παραχώρηση εργοταξιακού χώρου στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου για την κατασκευή του έργου : «Κτίριο Επιβατών Λιμένα Ακαντιάς Ρόδου»

21. Έγκριση : 1) της μελέτης ‘’Παροχή Υπηρεσιών για τον καθαρισμό χημικών τουαλετών στον Λιμένα Ακαντιάς Ρόδου’’, 2) την απευθείας ανάθεσης των υπηρεσιών στον ΚΑΣΕΡΗ ΠΑΥΛΟ’’ και 3) της διάθεσης πίστωσης συνολικού ποσού 14.546,40€ περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 16% (Κ.Α.Ε.: 10-7329.122)»

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου