ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ προς Ηλία Καματερό: “Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!”

ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ προς Ηλία Καματερό: “Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!”

ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ προς Ηλία Καματερό: “Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 549 ΦΟΡΕΣ

Ευθεία επίθεση της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ Κω στον νεοεκλεγέντα βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό, με αφορμή δηλώσεις του στην δημοτική τηλεόραση, ότι, αφιερώνει τη νίκη του κόμματός του “σε όλους τους παλιούς συντρόφους”.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής:
“Το είπαμε και τις προάλλες. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει! Το να επικαλείται ο νεοεκλεγείς βουλευτής Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, αγωνιστές του τόπου που δεν προσκύνησαν ποτέ σε ιμπεριαλιστικές σημαίες, που δεν εγκατέλειψαν ποτέ το καράβι, που δεν χαιρέτησαν τις ανατροπές στις σοσιαλιστικές χώρες ως ελπιδοφόρες για τους λαούς, πάει πολύ!

Φαίνεται όμως ότι είναι δύσκολο να δικαιολογήσει η δήθεν “αριστερή” κυβέρνηση, την συγκυβέρνηση με ένα δεξιό κόμμα όπως οι ΑΝ.ΕΛ., στους αριστερούς και ριζοσπάστες που με βαριά καρδιά τον ψήφισαν για να φύγει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο.

Το ΚΚΕ τονίζει την ανάγκη άσκησης Λαϊκής Αντιπολίτευσης μέσα στην βουλή, προπαντός όμως στους δρόμους των αγώνων που επιβάλλεται να περπατήσει μαζικά ο λαός για να αποδεσμευτεί μια και καλή από την εξουσία των μονοπωλίων και των υπηρετών τους “αριστερών” ή “δεξιών”.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa