Χαράλαμπος Κόκκινος στον Sky: Έπρεπε κάποιος να μαζέψει τον Χρήστο Ευστρατίου

Χαράλαμπος Κόκκινος στον Sky: Έπρεπε κάποιος να μαζέψει τον Χρήστο Ευστρατίου

Χαράλαμπος Κόκκινος στον Sky: Έπρεπε κάποιος να μαζέψει τον Χρήστο Ευστρατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 562 ΦΟΡΕΣ

“Εκει που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι” είπε σήμερα στο ραδιόφωνο του Sky ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος χαρακτηρίζοντας παρακμιακή την στάση του κ. Ευστρατίου.

Μάλιστα, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης είπε ότι είναι ντροπή ένα μέλος της περιφερειακής αρχής να εκθέτει ολόκληρη την παράταξη για ένα καθαρά διαδικαστικό θέμα και αναρωτήθηκε αν πίσω από αυτή την ενέργεια του κ. Ευστρατίου κρύβονται άλλες σκοπιμότητες. Μίλησε για προσωπικά παιχνίδια και τόνισε με νόημα πως προφανώς κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την θετική του δραστηριότητα. Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Με λύπησε η συμπεριφορά του…»
Με λύπησε η συμπεριφορά του κ. Ευστρατίου και μου προκάλεσε πολλά ερωτήματα όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε όλο τον κόσμο, αν και όλα τα πράγματα έχουν την εξήγησή τους. Αναγκάστηκα να βγάλω δελτίο τύπου, δεν είναι στον χαρακτήρα μου αυτές οι συμπεριφορές ούτε η ανάμειξή μου σε περίεργες εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Ο κ. Ευστρατίου θα μπορούσε να μου κάνει ένα τηλεφώνημα και να του εξηγήσω, διότι το πρωί είχα συνομιλία με τον περιφερειάρχη και είχαν δοθεί όλες οι απαιτούμενες ερμηνείες για ο συγκεκριμένο θέμα. Μου επιτίθεται λοιπόν χωρίς να ξέρει κάποια βασικά ζητήματα με αποτέλεσμα να εκτίθεται και ο ίδιος αλλά να εκθέτει και την περιφερειακή αρχή, την οποία υπηρετώ και είναι λυπηρό αυτό το φαινόμενο.

«Προηγήθηκε η δική μου απόφαση»
Στις 5 Δεκεμβρίου του 2014 είχα βγάλει μία απόφαση την οποία είχα κοινοποιήσει και στο γραφείο του περιφερειάρχη, δεν έγινε κάτι εν κρυπτώ, που όριζα έναν υπάλληλο της Περιφέρειας να αναλάβει ένα κενό το οποίο υπήρχε. Η απόφαση του κ. Περιφερειάρχη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 11 Δεκεμβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά και δεν μας το κοινοποίησε κανείς. Δεν είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε, αν δεν μας το κοινοποιήσουν. Αρα λοιπόν ήταν σε ισχύ η δική μου απόφαση, μέχρι την δημοσίευση στο ΦΕΚ.


«Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι»
Δικαίωμά του είναι να υπηρετήσει από όποιες θέσεις θέλει, όχι όμως να βγάζει στις 5 η ώρα το απόγευμα ανυπόστατες ανακοινώσεις, να μας εκθέτει όλους, να μην υπάρχει κάποιος να μαζέψει την ανακοίνωση ή να την αποσύρει. Εγώ περίμενα ως αργά το βράδυ να μαζέψει κάποιος την ανακοίνωση γι αυτό και η απάντησή μου βγήκε αργά. Όχι, εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

«Εγώ έχω δώσει εξετάσεις»
Εγώ έχω δώσει εξετάσεις κατ΄επανάληψη και δίνω. Όταν κάνω εγώ θετικές ενέργειες και βλέπω ότι μάλλον αυτές ενοχλούν τελικά, δεν ξέρω ποια είναι η σκοπιμότητα από πίσω. Αυτά θα φανούν στο μέλλον. Ενας υπάλληλος θα μπορούσε να το τελειώσει αυτό το θέμα. Επιλέχθηκε πολιτικό πρόσωπο, με γεια και χαρά σεβαστή η απόφαση. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ποιοι έχουν τελικά πρόβλημα δεν έχω καταλάβει, για πολλά ζητήματα. Την απόφασή μου την ανακάλυψε ο κ. Ευστρατίου τώρα που βγήκε δελτίο τύπου. Δεν είχα σκοπό ούτε να θίξω κανέναν, ούτε οτιδήποτε άλλο. Όπως βλέπετε, θετικές ενέργειες είναι. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, δεν θα έβγαινα να απαντήσω αν έστω υπήρχε μία συγνώμη ή μία απόσυρση της δήλωσης.

«Ηταν ανεπίτρεπτο και πρωτοφανές»
Ηταν ανεπίτρεπτο και πρωτοφανές αυτό που έγινε, να βγαίνει δημόσια περιφερειακός σύμβουλος να χτυπήσει τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη με δήλωσή του όταν μάλιστα ότι έγραφε ήταν ανυπόστατο, έωλο και δεν ίσχυε. Δεν μπορώ να καταλάβω ή προσπαθώ να καταλάβω σε τι αποσκοπούσε αυτή τη ενέργειά του. Να δείξει ότι θίχθηκε; Με γεια του και χαρά του να πάρει κι αυτή τη θέση, έχει κι άλλες να πάρει κι άλλες και να είναι υγιής και δυνατός. Αλλά όταν μια κοινωνία περιμένει αποτελέσματα και ξέρει ποιος είναι ο αποτελεσματικός περιμένει και από κάποιους άλλους να είναι αποτελεσματικοί. Εγώ κοιτάω να είμαι προσεκτικός και ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Λυπάμαι γι αυτό το οποίο έγινε, δεν είναι στον χαρακτήρα τον δικό μου να βγάζω ανακοινώσεις αλλά είναι ντροπή να θίγεται μια περιφερειακή αρχή στο σύνολό της από ένα μέλος της, το οποίο επιεικώς χαρακτηρίζω ότι έκανε λάθος.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα αλλά…»
Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Μου δημιουργεί πολλές δεύτερες σκέψεις και όχι μόνο σε εμένα. Από χθες το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ που έβγαλα την ανακοίνωση, έσπασαν τα τηλέφωνά μου. Αν δεν έβγαζα την ανακοίνωση θα έλεγαν ότι είχα άδικο εγώ όπως καταλαβαίνετε. Αν όμως είχε μαζέψει κάποιος τον κ. Ευστρατίου και ο ίδιος ένιωθε την ανάγκη να πάρει πίσω την ανακοίνωσή του και καταλάβαινε το λάθος του, δεν θα υπήρχε θέμα. Ελπίζω η θετική μου δραστηριότητα αν μην ενοχλεί επίσης κάποιους, διότι τώρα μπαίνουν πολλά πράγματα στο τραπέζι. Λυπάμαι πραγματικά γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος έχει ανοχές και να αρκείται σε προσωπικά παιχνιδάκια. Εδώ μιλάμε ότι πρέπει να υπάρξει ουσιαστικό έργο κι εγώ αυτό κοιτώ, ούτε καν δίνω σημασία σε αυτό το γεγονός βλέπω μπροστά.

Πηγή: http://www.ipaper.gr

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου