Άμεση συνάντηση με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ζητά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος

Άμεση συνάντηση με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ζητά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος

Άμεση συνάντηση με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ζητά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. η κοπή της βασιλόπιτας

Την άμεση συνάντηση με τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ζητά με έγγραφό της το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που συνεδρίασε την Τετάρτη 28/1/2015.

Με δεδομένο ότι τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν και απασχολούν τον εκπαιδευτικό κόσμο είναι πιεστικά το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζητά συνάντηση εργασίας με τους κυβερνώντες και επίσπευση των λύσεων όπως άλλωστε σε αρκετά από αυτά έχουν υποσχεθεί. (βλ. σχετικό έγγραφο).


Πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Δ.Ο.Ε. παρουσία των μελών της, των αιρετών του κλάδου, του υπαλληλικού προσωπικού και του Δ.Σ. του ΙΠΕΜ/ΔΟΕ.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ευχήθηκε για το 2015 να είναι έτος που θα ικανοποιήσει κάθε συλλογική και προσωπική προσδοκία και θα δοθούν λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια εκπαίδευση.


<p style=" margin: 12px auto 6px auto; font-family: Helvetica,Arial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block;"> <a title="View ΔΟΕ on Scribd" href="https://www.scribd.com/doc/254088618/%CE%94%CE%9F%CE%95" style="text-decoration: underline;" >ΔΟΕ</a></p><iframe class="scribd_iframe_embed" src="https://www.scribd.com/embeds/254088618/content?start_page=1&view_mode=scroll&show_recommendations=true" data-auto-height="false" data-aspect-ratio="undefined" scrolling="no" id="doc_32613" width="100%" height="600" frameborder="0"></iframe>

Διαβάστε ακόμη

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern

Από το Νεστορίδειο της Ρόδου στα βήματα του Ελ Γκρέκο