Δ. Κρεμαστινός: Προσοχή να μη γίνουμε ΕΔΗΚ

Δ. Κρεμαστινός: Προσοχή να μη γίνουμε ΕΔΗΚ

Δ. Κρεμαστινός: Προσοχή να μη γίνουμε ΕΔΗΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης έληξε η κοινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ όπου, κεκλεισμένων των θυρών, έγινε συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την πορεία του Κόμματος.

Στη συζήτηση αυτή ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός ζήτησε να διασφαλίσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την ενότητα του Κόμματος γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, υπάρχει κίνδυνος να επαναληφθεί ιστορικά ό,τι συνέβη με την ΕΔΗΚ όταν ο τότε πρόεδρος του κόμματος Γεώργιος Μαύρος πιεζόμενος από τα μέλη του κόμματός του παραιτήθηκε για να εκλεγεί ο Ιωάννης Ζίγδης γεγονός που εν συνεχεία κατέληξε σιγά-σιγά στη διάλυση της ΕΔΗΚ.

«Για την περίπτωσή μας», τόνισε ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει μια τετραετή θητεία που λήγει το Μάρτιο του 2016, οπότε και σύμφωνα με το καταστατικό γίνεται εκλογή νέου Προέδρου.

Όμως, εάν ο Πρόεδρος κρίνει διαφορετικά, υπηρετώντας την ενότητα του Κόμματος, τότε πρέπει όλοι να στηρίξουμε την απόφασή του». Στη δευτερολογία του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κρεμαστινό για την ευγενική του πρόταση, διαβεβαίωσε ότι θα διασφαλίσει την ενότητα του Κόμματος οδηγώντας το σε συνέδριο μετά το Πάσχα, εντός του Μαΐου, χωρίς ο ίδιος να είναι υποψήφιος για νέα θητεία.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»